ART BREDA verplaatst naar september 2020

Foto: Jack Janssen Fotografie

In het verband met de ontwikkelingen rondom het coronavirus hebben de deelnemers van ART BREDA besloten het evenement te verplaatsen van april 2020 naar zaterdag 5 t/m zondag 13 september 2020.

Hoewel wij uiteraard teleurgesteld zijn dat het evenement zal worden uitgesteld, is de veiligheid van onze bezoekers, onze deelnemers en ons personeel voor ons van het grootste belang. De organisatie zal zich in de komende maanden onverminderd inzetten om de editie in september tot een groot succes te maken.

ART BREDA is een van de grootste en meest interessante kunstbeurzen waar antiek, design en oude- en hedendaagse kunst samenkomen. Tijdens ART BREDA 2020 bieden circa 70 deelnemers uit binnen- en buitenland (NL, BE, DU en CH) een uitgewogen mix van kunst en antiek uit alle culturen en perioden aan. De topstukken uit hun collecties op het gebied van oude schilderkunst, antiek, twintigste-eeuws design, Aziatica, Art Deco, klokken, juwelen, zilver en nog veel meer worden in een aantrekkelijke ambiance getoond.
Daarnaast brengen galerieën voor hedendaagse kunst een breed scala aan schilder- en beeldhouwkunst, fotografie, glas en keramiek van bekende kunstenaars en jong talent.

ART BREDA TALK

ART BREDA presenteert dit jaar ART BREDA TALK: een platform voor lezingen en gesprekken over kunst, antiek en design verzorgd door conservatoren, taxateurs, handelaren en overige experts uit het veld.

In het ART BREDA TALK programma zal er elke dag om 14.00 uur een ARTIST TALK plaatsvinden. Deze hedendaagse kunstenaars exposeren tijdens ART BREDA bij een van de deelnemende galerieën. De bezoekers kunnen tijdens de ARTIST TALK eerst kennis maken met de kunstenaar en zijn werkwijze, waarna de kunstwerken in het echt op de beurs bekeken kunnen worden. Ook de ontwerpers en goudsmeden van hedendaagse juwelen vertellen over hun unieke collecties die te zien zijn bij de exposerende juweliers.

De lezingen zijn gratis toegankelijk voor bezoekers. Het gehele programma van ART BREDA TALK kunt u bekijken op de website.

VRIJHEID

In 2020 is het 75 jaar geleden dat er een einde kwam aan de Tweede Wereldoorlog en dat Nederland na vijf jaar bezetting werd bevrijd. Om deze vrijheid te vieren staat ART BREDA dit jaar in het teken van VRIJHEID. In kader van dit thema stelt de Galatea Foundation in de expositieruimte de winnaars van de Galatea Kunstprijs tentoon

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden