Word jij de nieuwe Rocket League kampioen in de School Battle Breda?

Foto: Breda University

Ben je een Rocket League fan? Zit je op (nog) op school in Breda en ben je 10 jaar of ouder? Dan kan je deelnemen aan de “School Battle Breda” tijdens Dutch Happiness Week. In het bekende spel Rocket League strijden duo’s tegen elkaar om te bepalen welke school van Breda de eerste plaats verdient.

Naast een eervolle vermelding als Schoolkampioen van Breda zijn er ook leuke prijzen te winnen. Op vrijdag 19 maart en op zaterdag 20 maart vinden de kwalificatierondes plaats. De beste duo’s gaan door naar de grote finale op zondag 21 maart. De finale wordt live uitgezonden op Twitch en is te volgen via www.twitch.tv/mconesports.  Alle activiteiten vinden online plaats en zijn hierdoor volledig corona-proof.

De School Battle Breda wordt georganiseerd onder de vlag van Dutch Happiness Week, om het thema ‘geluk’ onder de aandacht te brengen. In coronatijd is dat misschien nóg belangrijker geworden en is er meer behoefte ontstaan aan sociale activiteiten. Daarom organiseert Breda University, in samenwerking met gemeente Breda, Breda-Actief en mCon esports, de School Battle Breda.

Deelnemers dienen te beschikken over het spel Rocket League en een PC met Steam, Playstation 4, Xbox One, of Nintendo Switch.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden