Meer dan 100 stripmakers in de rij voor Stripfestival 2022

Komend weekend is het weer zover. Dan vindt in het Chasse Theater het Stripfestival plaats. De plek waar jong en oud hun liefde voor het getekend verhaal delen. Ben je op zoek naar het ene deel om de collectie compleet te krijgen? Of wacht je in spannig in de rij om de nieuwste album te laten signeren door jouw favoriete artiest? Dit alles is mogelijk en meer.

Het Stripfestival heeft dit jaar meer dan 100 artiesten in de rij staan om hun fans te ontmoeten,. Uiteraard blijft dit niet bij ontmoeten; velen zullen huiswaarts keren met een gesigneerde album om het moment nog lang te koesteren. Tijdens het festival zal daar niet heel veel tijd zijn. Naast stripboeken worden er ook strips getekend. Zondag vindt de finale van het NK striptekenen plaats. De jury zal de winnaar uitroepen en mag de NK Striptekenen trofee in ontvangst nemen.

Meer dan 70 standhouders staan te popelen om de bezoekers de kans te geven om hun collectie compleet te maken. Of om een nieuwe te beginnen. Dus ben je al een tijd op zoek naar die ene exemplaar…? Kom langs en wie weet is de queeste eindelijk ten einde.

Voor diegene die aan cosplay doen, goed nieuws! Cosplayers krijgen gratis toegang. Mail de organisatie met je outfit en ontvang een code voor een vrijkaartje.

Rest mij verder te melden, heel veel plezier en misschien zie ik je daar wel.

 

Wat :Stripfestival 2022
Wanneer : 15 & 16 Oktober 2022
Waar : Chasse Theater

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen