Breda Barst 2023 gaat door dankzij crowdsoursing

Foto: Kin Cheong Lau

De geluksvogels die een kaartje wisten te bemachtigen voor de Quiz’m benefietavond in Mezz wisten het al, maar nu willen we het goede nieuws graag met iedereen delen. Breda Barst 2023 wordt een feit.

We zijn verheugd dat we kunnen zeggen dat de brand geblust is. Dankzij de almaar groeiende Club van 100, donateurs, sponsoren en de opbrengsten uit de Breda Barst Veiling staat de teller nu op ruim € 40.000. Dit heeft ons het rotsvaste vertrouwen gegeven dat Breda nog lang niet klaar is met Barst. Daarnaast strijdt onze subsidieaanvraag uiteraard mee met al die de andere fantastische culturele events die Breda rijk is, en hebben we nog aanvragen lopen bij verschillende cultuurfondsen en sponsoren.

Knoop doorgehakt

Nieuwe sponsoren zijn natuurlijk nog steeds van harte welkom. Maar de knoop is doorgehakt. Breda Barst 2023 gaat door! Weliswaar in een iets kleinere en andere opzet dan men van ons gewend is maar op 15 en 16 september gaan we het park weer laten stralen als een waar festivalterrein. Met lampjes in de bomen, stromende biertaps, onze befaamde snekplek en veel, heel veel, live muziek.

Over Breda Barst

Ieder jaar in het 3e weekend van september strijkt Breda Barst neer in Park Valkenberg. Met hulp van zo’n 250 vrijwilligers zetten ze een weekend vol pop, rock, metal, punk, elektro, hiphop, dance en theater neer. Het popfestival begon op 24 juni 1995 op het terrein van de Chassé-kazerne. Negen bands, waarvan vijf uit de regio, speelden voor zo’n 2.000 betalende bezoekers. In 1999 verhuisde het festival naar het Valkenberg Park en schrapte de entreeprijs. Inmiddels is Breda Barst een begrip met jaarlijks ruim 50 acts op 4 podia in een mooie mix van regionaal en lokaal talent en gevestigde artiesten. Op Breda Barst vind je ook theater, een gevarieerd aanbod van lekker eten, een gezellige markt en toffe activiteiten voor kinderen onder de noemer Mini Barst. Het festival is voor iedereen, of je nu voor de gezelligheid of de muziek komt.

  • Vrijwilliger, donor, sponsor en/ of Club van 100 lid worden? Ga naar Breda Barst.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen