Leuk! Start van nieuwe leesclub in Breda

Foto: Senia

Samen over boeken praten is leuk én verrijkend. Je bekijkt een boek met andere ogen en ontdekt nieuwe dingen. Bovendien ontmoet je gelijkgestemden. Wil je weten of een leesclub iets voor je is? Maak kennis met de leesclubs van Senia op 15 juni in Bibliotheek Zuid te Breda.

Senia faciliteert leesclubs door heel Nederland. In een leesclub lees je dezelfde boeken en bespreek je deze samen. Elke leesclub maakt jaarlijks een lijst met boeken die het wil bespreken. Dit gebeurt aan de hand van door senia zorgvuldig samengestelde boekenlijsten. Er kan gekozen worden uit eenlopende titels, van moderne literatuur tot kunst en geschiedenis. Met de handige leeswijzers van Senia zijn de boekbesprekingen al snel verdiepend.

Informatiebijeenkomst  in Breda

Op donderdag 15 juni om 15.00 uur is een informatiebijeenkomst in Bibliotheek Zuid (Allerheiligenweg 19, Breda). Iedereen die belangstelling heeft voor de leesclubs van Senia is welkom. De bijeenkomst is gratis. Graag vooraf aanmelden via [email protected]. Bij genoeg animo wordt ter plekke een nieuwe leesclub opgericht.

Meer informatie over de leesclubs van Senia is te vinden op www.senia.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen