Inschrijving voor dansles bij Danscentrum Goetjaer is begonnen

Foto:

Wat is nog leuker dan wekelijks te gaan dansen met je partner? Eventjes samen wat tijd doorbrengen op een hele leuke manier. Bovendien is het heel goed voor je. Bewegen is belangrijk en je doet het nog op leuke muziek ook. Bij Danscentrum Goetjaer in Etten-Leur kun je 7 dagen per week dansles volgen, van beginners tot vergevorderden. Voor iedereen is er een geschikte dansles!

Bij Danscentrum Goetjaer is zelfs les voor wedstrijdparen en ook de opleiding voor dansleraar(es) wordt hier verzorgd. Wist je dat dansen ook heel goed voor de geest is? Er zijn diverse wetenschappelijke onderzoeken te vinden waarin je kunt lezen dat dansen een enorm positieve invloed heeft op je brein.

Voordelen Danscentrum Goetjaer

Een groot voordeel van dansen bij Goetjaer is dat er altijd diverse parallelgroepen zijn. Kun je een keertje niet, dan kan de les worden ingehaald op een andere dag en tijd. Vind je de les lastig? Dan bieden we aan dat je dezelfde les vaker kunt volgen zonder daar extra voor te hoeven betalen! Dat is de service die Danscentrum Goetjaer uit Etten-Leur biedt.

Als je al eerder hebt gedanst, hoef je natuurlijk niet van voor af aan te starten. Je stroomt in bij een niveau waar je thuis hoort en je plezierig voelt. Als beginnend danser kom je terecht in een cursus die de Bronscursus heet. De 1e les is een zgn. Kennismakingsles. Vind je het niet leuk, dan zijn er geen kosten aan verbonden en zijn er verder geen verplichtingen. Vind je het wel leuk, dan is het de 1e les van de cursus.

Ga je binnenkort trouwen?

Daar hoort natuurlijk een openingsdans bij. Schrijf dan in voor een cursus of boek een aparte privéles voor een openingsdans op maat.

Lesdagen beginners seizoen 2023-2024

Alle nieuwe cursussen starten vanaf 22 september 2023. Dit zijn de lesdagen en tijden voor beginners van seizoen 2023-2024:

  • vrijdagavond 20.10-21.10 uur
  • zaterdagavond 18.00-19.00 uur
  • zondagavond 19.05-20.05 uur
  • woensdag 19.05-20.05 uur
  • donderdag 21.15-22.15 uur

Een kennismakingscursus van 12 lesweken is al te boeken voor 135 euro per persoon. Wil je al eerder starten met dansen? De opfrislessen zijn inmiddels gestart. Hierin wordt de lesstof van afgelopen jaren behandeld.

  • Danscentrum Goetjaer – van Bergenplein 17, 4871 CD Etten-Leur – www.goetjaer.nl – tel: 06-54775280
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen