Echt Bredaas familiefestival: Nieuwe Ouders Festival op 23 juni 2024

Foto: Nieuwe Ouders Festival

Op 23 juni 2024 staat STEK Breda in het teken van een bijzonder evenement: Het Nieuwe Ouders festival. Een feestelijke start van de zomer voor het hele gezin vlak voor de schoolvakantie. Het belooft een onvergetelijk familiefestival te worden, een dag om te genieten vol avontuur, plezier en inspiratie. Het festival is te bezoeken van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Voor jong en oud

Het Nieuwe Ouders Festival nodigt gezinnen uit om samen op ontdekking te gaan. Kinderen worden ondergedompeld in een wereld van spelletjes, knutselactiviteiten en speurtochten. Terwijl ouders kunnen genieten van een scala aan boeiende workshops en lezingen over het ouderschap en de zwangerschap. Dit familiefestival belooft een onvergetelijke dag te worden waar herinneringen worden gemaakt. Voor de jongste avonturiers staan er tal van spannende activiteiten op de planning, zoals een spelletjesspeurtocht, voorleessessies, knutselworkshops, schminken en een springkussen. Voor de allerkleinste is er de mogelijkheid tot een ontspannende baby-yoga met één van de ouders. Speciaal voor de wat oudere kinderen staat er een workshop kledingpimpen op het programma.

Informatief

Ouders worden verwend met een uitgebreid aanbod aan workshops en lezingen met diverse onderwerpen over de zwangerschap en (natuurlijk) ouderschap. Dit familiefestival biedt een unieke kans om waardevolle kennis op te doen en ervaringen te delen. Maar ook te ontspannen tijdens een (zwangerschaps-)massage. “Het is de eerste keer dat een dergelijk festival wordt georganiseerd in Breda. Het is dé plek voor nieuwe ouders om een start te maken met duurzaam ouderschap op een ontspannen en informatieve, maar vooral leuke manier,” aldus Rieneke de Kroon, organisator van het Nieuwe Ouders Festival.

Ook ontspannen

Daarnaast biedt deze dag ook volop vermaak. Bezoekers kunnen genieten van een heerlijk hapje en drankje terwijl ze langs kraampjes struinen met onder andere duurzame en handgemaakte producten die speciaal voor deze dag zijn geselecteerd. Te kleine baby- en kinderkleding kan op een bijzondere manier geruild worden voor nieuwe tweedehands exemplaren. Het Nieuwe Ouders Festival belooft een dag te worden vol vermaak, plezier en waardevolle informatie voor het hele gezin. Mis het niet en vier met ons mee op 23 juni 2024 van 10.00 tot 17.00 uur in Breda! Toegangstickets kosten €16,00 voor volwassenen. Kinderen mogen gratis mee. Bij de ingang zijn activiteitenkaarten te koop voor kinderen. Deze zijn €5,00 per stuk. De activiteiten die gedaan kunnen worden met deze kaart zijn leuk voor kinderen tot en met 12 jaar.

  • Voor tickets, meer informatie en updates over het Nieuwe Ouders Festival, bezoek de website nieuweoudersfestival.nl of volg ze op social media @geboorte.event

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen