Weekagenda van de Mezz vanaf 6 april

MA 06-04 POBParade: Pigteeth + Complaint + TunnelVisie + Shoot The Messenger (hosted by 3ThaHardWay – ism POB) Tijdens het Paasweekend vindt in Breda traditiegetrouw de POBParade plaat.

De muzikale kroegentocht georganiseerd door POB (stichting Poporganisatie Breda). Op Tweede Paasdag host 3ThaHardWay het podium in de kleine zaal van Mezz. Er treden 4 live bands op; grindcore met black metal elementen van Pigteeth, combi van oi!, punk en hardcore van Complaint, bonte mix van metal, rock, rap, funk en punk van TunnelVisie en punkrock van Shoot The Messenger.

Kleine zaal open 16.30 uur / aanvang 17.00 uur / toegang gratis

 

MA 06-04 Protoje & The Indiggnation (JM) + Red Eye Crew Soundsystem

Proteje is dé nieuwe ster aan de Jamaicaanse muzikale horizon. Zijn populariteit is in zijn thuisland Jamaica overweldigend sinds zijn tweede album The 8 Year Affair uitkwam. Protoje heeft een nieuw eigen geluid en verkent de grenzen van de reggae: nyabinghi, one drop, digital en dancehall, zang, singjay en deejay.

Jupiler zaal open 19.30 uur / aanvang 20.30 uur / toegang €19

 

VR 10-04 Lose Control: Tommy Walker + Artistic Raw + Loopers + Mell Tierra

Dansfeest voor middelbare scholieren van 12 t/m 15 jaar. We pakken dit keer groots uit met een line-up vol bekende dj’s! Tommy Walker, Artistic Raw, Loopers en Mell Tierra gaan er een geweldig feest van maken. De avond wordt gehost door de beste MC van Breda: MC Farola!

Jupiler zaal / aanvang 20.00 uur / einde 00.30 uur / toegang €9,50 / leeftijd voor toegang is 12 t/m 15 jaar

 

VR 10-04 Ça va? Ça Va!: Shun Club (BE) + DJ WcoolJ

Het Vlaamse kwintet Shun Club rond frontman Johan Verckist (General Mindy, Expats) wist zich in 2014 een plekje te veroveren op de lijst met veelbelovende alternatieve indienamen. De band serveert een afwisselend geluid: van ingenieuze melancholische songs tot aanstekelijke retropop met gemakkelijk meefluitbare refreinen. Het luisteren naar Shun Club is een uiterst interessante onderneming.

Kleine zaal open 20.30 uur / aanvang 21.00 uur / toegang gratis

 

ZA 11-04 The Bronze Medal (UK)

The Bronze Medal uit Bristol is een nieuw bandje dat zich laat leiden door zorgeloze, zachte melodieën en spannende, intense dynamiek. De mix van indie-folk en post-rock doet denken aan bands als Idlewild, Feeder, Thirteen Senses, Doves en Coldplay.

Kleine zaal open 20.30 uur / aanvang 21.00 uur / toegang gratis

 

ZA 11-04 90’s NOW

Mezz presenteert het lekkerste wat de jaren ’90 ons op muzikaal gebied te bieden hebben: 90’s NOW. Rock, dance, pop, hiphop, ragga, R&B – alles komt voorbij.

Jupiler zaal / aanvang 23.00 uur / toegang €11

 

ZO 12-04 Elvis Now

an Elvis inspired day

In het jaar 2015 zou Elvis Presley 80 jaar zijn geworden. Mezz grijpt dit gegeven aan om een dag in het teken van The King of Rock ‘n’ Roll te zetten; de man, zijn leven en zijn muziek. Elvis Now! neemt je mee in een wereld van door Elvis geïnspireerde muzikanten, muziekliefhebbers, verzamelaars, dj’s, haarstylisten en die-hard fans. In het Breda’s Museum kun je de expo De Elvis Code bezoeken. Er treedt een speciaal voor deze dag samengestelde en eenmalige Elvis band op met o.a. Danny Vera, Anneke van Giersbergen en muzikanten van Batmobile, Peter Pan Speedrock, Bang Bang Bazooka, Milwaukee Wildmen. Je honger kun je stillen met Elvis’ favoriete snacks.

Jupiler zaal + Kleine zaal + voorplein / 11.00 – 22.00 uur / toegang  €12,50 / Combi ticket Elvis Now! in Mezz en tentoonstelling De Elvis Code in Bredaas Museum:  €19,50

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden