Gratis professionele dans- en theaterles

Foto: Podium Bloos

Zou jij graag met een professionele choreograaf en theaterregisseur aan de slag willen? Meld je nu gratis aan voor een ondezoeksproject met theaterregisseur Hanna van Mourik Broekman en choreograaf Guilherme Miotto en ervaar in vier avonden hoe zij werken.

Hanna is afgestudeerd aan de Toneelacademie Maastricht aan de regieopleiding en tevens initiatiefnemer van Tg Nomen. In haar werk is ze op zoek naar een sociaal proces, theater dat meer oplevert dan schoonheid, ontroering of reflectie. De Braziliaanse choreograaf Guilherme Miotto ontwikkelde zijn eigen methode ‘Instinctive Performance’ die sinds zes jaar wordt gebruikt aan de Fontys Dansacademie en de Toneelacademie Maastricht.

Onderzoek

Hanna en Guilherme zijn geïnteresseerd in de vragen: Hoe ontstaat er een machtsverhouding binnen een groep? In hoeverre kan één persoon macht op de groep hebben? Hoe toont macht zich in je lijf en wat is de machtsverhouding van een performer ten opzichte van zijn publiek? Met deze vragen willen Hanna en Guilherme vier avonden samen werken met een groep individuen. Er zal vanuit beweging worden gewerkt middels verschillende opdrachten. Na vier avonden wordt er in besloten kring een presentatie gegeven.

Voor wie

Iedereen vanaf 18 jaar en ouder die nieuwsgierig is en graag met beweging aan de gang gaat is welkom. Je hebt wel ervaring nodig om te kunnen meedoen. Er is maar plek voor tien mensen, dus meld je snel aan.

Praktische informatie

De dans- en theaterlessen vinden plaats op 21 november van twee tot vijf uur ’s middags, en op 23 en 25 november en 2 december van half acht tot tien uur ’s avonds. Op 7 december vindt de presentatie plaats, ook van half acht tot tien uur ’s avonds. Er wordt geoefend bij Podium Bloos, Speelhuislaan 153 in Breda.

Aanmelden kan met een mailtje naar [email protected]. Stuur voor meer informatie een mail naar [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen