Unieke balletshow op het station

Binnenkort start bij HBO de miniserie Flesh and Bone, het nieuwe balletdrama van Breaking Bad bedenker Moira Walley-Beckett. Ter gelegenheid van de première zagen reizigers vanmorgen unieke balletvoorstellingen voor de publiekelijke piano’s op de treinstations van Amsterdam, Breda en Delft.

Gelijktijdig begeleiden drie pianisten professionele balletdansers die nietsvermoedende voorbijgangers verrassen met een spectaculair optreden tijdens de maandagochtendspits. De optredens, geïnspireerd door Flesh and Bone, worden uitgevoerd door leden van het dansgezelschap De Dutch Don’t Dance Division.

Miniserie Flesh and Bone

In Flesh and Bone volgt de kijker ballerina Claire Robbins (Sarah Hay). Deze getalenteerde danseres kampt met emotionele problemen door haar ruige verleden. Ze besluit van huis te vertrekken om auditie te doen voor een bedrijf in New York. Daar wordt ze gespot door de biseksuele danscoach Paul Grayson (Ben Daniels). Al snel bevindt Claire zich in de harde en slopende wereld van het professionele ballet waar ze moet vechten voor haar bestaan. Moira Walley-Beckett, die verscheidene Emmy Awards won voor Breaking Bad, is verantwoordelijk voor het script. Alle 8 afleveringen van Flesh and Bone zijn vanaf 9 november beschikbaar via HBO GO en HBO On Demand (zie trailer hieronder).

Praktische informatie

  • Wat: balletvoorstellingen luiden start miniserie Flesh and Bone in
  • Waar: voor de publieke piano’s op de treinstations te Breda, Amsterdam Centraal en Delft
  • Wanneer: maandag 9 november om 9:00 uur

 

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen