Muziek- en visueel spektakel tijdens Cultuurnacht Breda

Foto: Bourgondisch Breda

In navolging op de succesvolle samenwerking tijdens de Cultuurnacht in 2012 en 2013 presenteert dansgezelschap de Stilte opnieuw een grootse voorstelling in samenwerking met de Grote Kerk in Breda. Hemel en aarde worden bewogen in deze korte voorstelling die op 22 januari exclusief te zien zal zijn tijdens de Cultuurnacht 2016. Vanaf 19.00 is het dans-, muziek- en visueel spektakel zeven keer te zien.

Het uitgangspunt is de live uitvoering van de compositie ‘Fantasy Colours’. Van en met Paul van Kemenade en onder anderen Cappella Praetensis zal zich een waar visueel schouwspel ontvouwen.

Bij elke voorstelling is er ruimte voor maximaal 350 personen. Toegang is alleen mogelijk met het Cultuurnacht passepartout, dat verkrijgbaar is via www.cultuurnachtbreda.nl.

Een bijzonder element aan de voorstelling is het ‘wachtrijvermaak’ om de mensen die in lange rijen voor de volgende voorstelling moeten wachten te vermaken: op het Kerkplein wordt een vak gevormd waar 350 mensen kunnen wachten. Per voorstelling kunnen 350 mensen naar binnen. Er zijn zeven voorstellingen tussen 19.00 tot en met 23.30. Buiten staan de aanvangstijden vermeld en in het wachtvak verzorgt Cafe de Bruine Pij de inwendige mens door glühwein, warme chocomel en koffie te verkopen. Daarnaast is er muzikaal vermaak verzorgd door Save in Sound van Lars Deen.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen