Beeld, muziek en mysterie tijdens dinershow ‘WOW’

Foto: www.fotograafmans.com

Vanaf aanstaande zaterdag presenteert Theater De Avenue de nieuwe, wonderbaarlijke dinershow “WOW!” Arnold Kesselaar, eigenaar van Theater De Avenue is trots op het resultaat. “We willen blijven vernieuwen en deze show vult het bestaande aanbod goed aan. Het huidige aanbod aan shows en de invulling van het viergangendiner tillen de kwaliteit naar een hogere dimensie”.

Tijdens de show zullen de gasten een samenspel tussen beeld, muziek en mysterie te zien krijgen. Vanaf het moment dat men het theater betreedt, is de dagelijkse rompslomp al snel vergeten en begeeft men zich in een wereld waarin niets meer onmogelijk lijkt.

WOW 1

eten en muziek

Naast mystery entertainer Joe Pequerrucho bestaat de cast uit de geroutineerde vocalist Jos Ansems en de adembenemende Lily. Zij zullen de avond omlijsten met prachtige live vertolkingen van muziek uit het heden en het verleden. De crew van De Avenue zorgt ondertussen dat de gasten niets tekort komen en zij volop kunnen genieten van een heerlijk viergangendiner.

WOW! Dinershow is te zien op o.a. 30 januari, 20 februari, 19 maart en 16 april. Tickets zijn online verkrijgbaar via www.de-avenue.nl  of telefonisch: (076) 520 21 00.

Reacties

article
86533
Beeld, muziek en mysterie tijdens 'WOW'
Vanaf aanstaande zaterdag presenteert Theater De Avenue de nieuwe, wonderbaarlijke dinershow “WOW!” Arnold Kesselaar, eigenaar van Theater De
https://breda.nieuws.nl/cultuur/86533/beeld-muziek-en-mysterie-tijdens-dinarshow-wow/
2016-01-26T21:01:37+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/55/2016/01/26205850/WOW-2_Fotor.jpg
avenue, dinershow, wow
Cultuur