Unieke escape room in hartje Breda

Foto: Escape Room 076

Sinds september 2015 is Escape Room 076 gevestigd in het monumentale pand van de PTT aan de Oude Vest in Breda. Durf jij de uitdaging aan te gaan?

Op zoek naar een spannend en uitdagend uitje? Laat je dan opsluiten in een escape room. Met 2 tot maximaal 14 personen kun je je laten opsluiten in ‘het vergeten kantoor’. Je hebt 60 minuten de tijd om uit te vinden hoe je kunt ontsnappen.

Het vergeten kantoor
Het thema van de Escape Room sluit aan op de rijke historie van het pand. De kamer heeft als thema ‘Het vergeten kantoor’. Het is het kantoor van een oud-medewerker van de PTT. Er gingen geruchten dat hij belastend materiaal had verzameld tegen de directie. Vervolgens verdween hij spoorloos. Het verhaal is deels waargebeurd en voor een deel aangevuld met rijke fantasie. Aan jou en je team de taak om uit te vinden wat waar is en wat niet.

Meer informatie
De Escape Room is te vinden op de 4e verdieping van het oude pand van de PTT, aan de Oude Vest 4 in hartje Breda. Alleen het bekijken van het historische pand is al de moeite waard, maar het is natuurlijk nog leuker om je te laten opsluiten en te ontdekken hoe je er binnen 60 minuten weer uit komt. Meer informatie is te vinden op www.escaperoom-076.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen