Fedde Le Grand, BLØF, Typhoon e.a. op Breda Live

Het programma van Breda Live 2016 is bekend! Op zaterdag 9 juli zullen Sunday Sun, BLØF, Typhoon, Kensington en Fedde Le Grand het hoofdpodium op het Chasséveld betreden. Het is al weer de achtste keer dat Breda Live plaatsvindt.

De acts op het extra podium, de Jupilerstage, blijven wederom tot op de dag zelf een verrassing. Vorig jaar waren dat onder andere Nielson, O’G3NE en Mental Theo.

Van vrolijke popliedjes tot dance

Sunday Sun verspreidt met haar vrolijke popliedjes een hoorbaar verbond tussen de sixties en het heden op de Nederlandse festivals. BLØF zit inmiddels ruim 20 jaar succesvol in het vak en is klaar voor nog eens 20 jaar erbij.

Na zijn hit­album ‘Lobi da Basi’, uitverkochte shows in de HMH en de verschillende muzikale prijzen die hij met zijn titanenband heeft binnengesleept, kunnen we niet meer om Typhoon heen. Kensington beleefde in 2015 een droomjaar met meerdere uitverkochte shows in de Ziggodome en vertegenwoordiging op de grootste festivals. Ook 2016 lacht hen tegemoet met opnieuw meerdere, uitverkochte shows. Fedde Le Grand is één van de pioniers op het gebied van dance muziek en belooft na zijn spectaculaire show GRAND in theater Carré en de Ziggodome, nu ook het podium van Breda Live in vuur en vlam te zetten.

Kaarten voor Breda Live

Tickets kopen voor Breda Live? Dat kan vanaf zaterdag 19 maart 9:00 uur online, via de VVV Breda en Primera. Vorig jaar was het al spetterend programma met onder andere Danny Vera, Jan Smit, Chef’s Special en niet te vergeten onze ‘eigen’ Hardwell als afsluiter.

Herbeleef Breda Live 2015 aan de hand van een sfeerverslag of het foto-album. En natuurlijk kun je ook de aftermovie bekijken.

Meer over Nederlandse artietsen

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen