Wat wordt de gaafste plek van de regio?

Foto: Go Kids Breda

We gaan weer naar buiten, erop uit en ook de recreatiebestemmingen openen weer hun deuren. Om dit te vieren, organiseert Go-Kids in samenwerking met Breda Nieuws ‘de Gaafste Plek van regio Breda’ verkiezing.

De verkiezing is bedoeld om alle kindvriendelijke plekjes in de regio op de kaart en in the picture te zetten. ‘De regio heeft zoveel leuks te bieden, en alle plekken verdienen het om in het zonnetje gezet te worden. Veel mensen zijn zich niet bewust van de pareltjes die zich vlak om de hoek begeven, en met deze verkiezing hopen we het wat meer zichtbaar te kunnen maken’ legt Saskia Hardeman van Go-Kids uit.

Stemmen kan tot 21 april

Van 1 april tot en met 20 april kun je op go-kids.nl stemmen op je favoriete kindvriendelijke plek. Iedereen kan binnen elke categorie (Kunst & Cultuur, Natuur ,Erop uit, Eten & Drinken) een stem uitbrengen. En stemmen doe je niet alleen omdat het leuk is om te doen, onder de stemmers worden namelijk ook vele leuke prijzen verloot waaronder toegangskaartjes, goodiebags en dinerbonnen.

Genomineerden in de categorie Kunst & Cultuur

Bakatelier, Bakkerijmuseum Oosterhout, Bibliotheek Breda, Bibliotheek Theek 5, Breda’s Museum, Chassé Theater en Chassé Cinema, Cine-Service, De Schat van Breda, De Soepfabriek, De Vlinderfabriek, DJ School Breda, Fotopuzzeltocht door Breda, Grote Kerk Breda, Jeugdcircus Woenzini, Kasteel Bouvigne, Mad Science, Miniaturenmuseum Breda, Moti Museum of the Image, Museumjacht, NAC Museum, Nieuwe Nobelaer, Nieuwe Veste, Op pad in Geertruidenberg, Pathé Breda, Poppentheater Irene Laros, Poppentheater MUZIPO, Sien en Co, Speelgoedmuseum, Speel-o-theek De Santenkraam, Speel-o-theek De Speeldoos, Telekids Musicalschool Breda, Theater de Bussel, Vincent van Gogh Huis en Vliegend Museum Seppe.

Tussenstand Kunst & Cultuur op 14 april 2016

  1. Mad Science
  2. Poppentheater MUZIPO
  3. Pathe Breda

Breng je stem uit via Go Kids en bekijk de genomineerde in de andere drie categorieën.

Gaafste Plek Verkiezing

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen