Crowdfunding voor camping Redhead Days

06 jun 2016, 20:12 Cultuur
roodharigendag 2015 0342
Altijd al op een camping willen staan tussen andere roodharigen? Tijdens de Redhead Days kan dit; midden in het centrum van Breda. Maar om de camping te kunnen financieren is geld nodig.
Van vrijdag 2 tot en met maandag 5 september zal onze stad overspoeld worden door een gezellige golf roodharigen tijdens de Redhead Days 2016. Tijdens de 11e editie van dit unieke evenement worden meer dan 6.000 roodharigen van over de hele wereld verwacht. Om wederom een camping aan de Fellenoordstraat te kunnen realiseren, is de organisatie een crowdfundingcampagne begonnen: "De Redhead Days 2016 wordt een geweldig feest. Maar we hebben jouw steun hard nodig! Jij kan bepalen hoe groot en inspirerend dit feest wordt. Hoe hoger het bedrag dat we ophalen, hoe groter we het kunnen vieren."
Een overnachting kopen kan voor 25 euro per persoon (per nacht) via https://fundrazr.com/supportredheaddays2016 . Wie niet wil overnachten, maar wel de organisatie wil steunen, kan al vanaf 3 euro doneren via het crowdfunding platform.