Humphrey’s Breda heeft een totaal nieuwe look gekregen

Foto: Humphrey’s Breda

In het centrum van Breda, op de hoek van de Catharinastraat en het Kasteelplein, bevindt zich Humphrey’s Breda. Dit restaurant ligt op een steenworp afstand van de Grote Markt en heeft een prachtig uitzicht op de beroemde Onze Lieve-Vrouwekerk.

Kenmerkend voor het restaurant in Breda is de hoge ruimte met daarin zijn prachtige vide. Door de vele knusse hoekjes is deze eetgelegenheid uitermate geschikt voor een gezellig intiem diner, maar bestaat er ook de mogelijkheid om met een groot gezelschap te tafelen; of je nu iets te vieren hebt met vrienden, familie of op zoek bent naar een sfeervolle plek voor een bedrijfsuitje.

Het restaurant is onlangs verbouwd en heeft een totaal nieuwe look gekregen na 26 jaar. Tevens is de akoestiek geoptimaliseerd. De inrichting is ronduit verrassend te noemen. Het heeft een stijlvol eigentijds interieur dat is geïnspireerd op de klassieke Parijse grand cafés en brasseries met houten vloerdelen, warm tapijt, veel kleur, comfortabele stoelen en banken en sfeervolle verlichting. De aanwezigheid van veel groen roept een ‘parkgevoel’ op wat zorgt voor een nieuwe unieke beleving.

Het restaurant beschikt midden op het Kasteelplein ook over een splinternieuw gezellig terras waar het tijdens de warmere avonden goed toeven is.

Concept
Humphrey’s biedt een 3-gangen keuzemenu (6 voor-, 6 hoofd- en 6 nagerechten) voor een vaste scherpe prijs van € 29,95; een seizoensgebonden menu met keuze uit vlees-, vis-, vegetarische en veganistische gerechten. Hiernaast staan er altijd twee specials op de kaart. Voor de kinderen is er een speciaal kindermenu samengesteld. Tijdens het aperitief wordt ambachtelijk brood geserveerd met aioli. Het hoofdgerecht wordt aangevuld met diverse garnituren zoals frites en koolsalade. Deze zijn allen bij de prijs inbegrepen. Humphrey’s staat voor bourgondisch genieten in een sfeervolle ambiance en is dus de perfecte plaats voor gezelligheid en een heerlijk avondje uit voor jong en oud.

  • Humphrey’s Breda is dagelijks geopend vanaf 17.00 uur | bezoek website
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen