Lot66 zoekt investeerders via crowdfunding

Foto: Lot66

Lot66, bij het grote publiek vooral bekend als kartcentrum in de Haagse Beemden, is op zoek naar investeerders om de positie van het bedrijf te optimaliseren. Er is € 150.000 nodig voor het verder uitbouwen van Lot66 en het wereldwijd vermarkten van innovatieve concepten. Het gehele bedrag wordt via crowdfunding opgehaald.

Lot66 is een sterk groeiend leisurecentre in Breda. Bedrijven en particulieren kunnen er onder andere terecht voor indoor karting in electrokarts, lasergames, solex- en segwayverhuur, personal cinema, boksrobots, sumoworstelen, boogschieten en klimmen.

i-Karter

Lothian, het moederbedrijf van Lot66, is tevens Europees dealer van lasergame systemen en electrokarts. Daarnaast ontwikkelt Lot66 zelf vernieuwende leisure concepten zoals i-Karter; interactieve software die het mogelijk maakt via een online game in real-time mee te racen met echte kartheat op het indoor circuit.

Van het crowdfundingbedrag wordt een deel gebruikt om i-Karter verder te ontwikkelen en in de markt te zetten, en de dealerships uit te bouwen. Een deel zal worden aangewend om een bankfinanciering af te lossen en het restant zal als werkkapitaal worden gebruikt.

beloningen

Investeren kan al vanaf € 100, door middel van een lening. Investeerders ontvangen daarop 8% rente per jaar. De lening wordt annuïtair afgelost. Naast de rente biedt Lot66 u de onderstaande extra beloningen aan:

  • Bij een lening van € 500 – € 900: gratis kart-sessie (van 10 minuten)
  • Bij een lening van € 1.000 -€ 2.400: een membercard met 5 gratis kart-sessies
  • Bij een lening van € 2.500 of meer: een all-in evening deal bij Lot66 voor 4 personen.

Daarnaast zal Lot66 voor investeerders een terugkerend speciaal race-event met significante kortingen organiseren. Investeerders zullen voor deze events door Lot66 worden uitgenodigd.

Willy van de Kerkhof

Wie minimaal € 750 in de crowdfunding actie van Lot66 investeert, krijgt gratis entree voor twee personen tot de Lot66 Investor Night met als VIP gast Willy van de Kerkhof. Deze bekende ex-international zal deze avond onder andere vertellen over de Wereldkampioenschappen Voetbal in 1974 en 1978, en andere interessante ‘kleedkamer verhalen’!

Via www.lot66.nl/crowdfunding-formulier kunnen investeerders zich registeren voor dit unieke evenement. De datum voor de Investor Night wordt later bekend gemaakt.

Meer informatie over deze crowdfunding is te vinden op www.lot66.nl/crowdfunding

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen