Korte terugblik op Koningsdag in Breda

Op Koningsdag 27 april bezochten tussen de 100.000 en 120.000 mensen de binnenstad van Breda.  Zowel het programma op de Grote Markt (onderdeel Koningsfeest horecaondernemers binnenstad) als op het Chasséveld (538Koningsdag) verliepen sfeervol en zonder problemen.

Burgemeester Paul Depla: “Breda kijkt met trots terug op een geweldige Koningsdag 2015. Het was één groot feest vanaf de traditionele vlaggenparade bij de Nederlandse Defensie Academie tot en met de laatste tonen van 538Koningsdag. De organisatoren kijken terug op prima verlopen activiteiten en de complimenten komen tot uit Hilversum.”
Hij voegt daaraan toe: “Breda heeft haar eigen concept Koningsdag uitgevonden met de combinatie van tradities en een dynamisch, eigentijds programma. Wat een organisatietalent en dynamiek in Breda! Veel waardering verdienen alle organisatoren, vrijwilligers en de hulpverleningsorganisaties. Dankzij hen kan Breda de gastvrije stad zijn en kunnen zoveel bezoekers een mooie dag beleven.“

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws in Breda? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden