Vrouwen Training (5x reeks)

Zou jij de kwaliteit van je vrouwelijke innerlijke natuur meer willen voelen en voeden, terwijl je krachtig in deze wereld aanwezig bent en je bijdrage levert? Heb jij je wel eens afgevraagd, of gevoeld, wat dat betekent voor jouw beleving van je vrouwelijke innerlijke natuur en wat dit betekent voor jouw gezondheid, geluksgevoel en levensvervulling?
Maar om deze energie ook werkelijk te kunnen belichamen en krachtig aanwezig te laten zijn, heeft ze aandacht, bewustzijn, liefde, plezier, zorg en toewijding nodig. Onze vrouwelijke anatomie kanaliseert de energie op een andere wijze dan in een mannenlichaam. 

Wat is het `Feminine?’
De vrouwelijke essentie dat in iedere vrouw leeft. Het is een energie, bekrachtiging, en magnetische kwaliteit wat niet te maken heeft met hoe jij er aan de buitenkant uitziet. Wanneer een vrouw haar vrouwelijke essentie belichaamt, hoeft ze zich niet naar buiten als een sterke persoonlijkheid te projecteren om het respect en de aandacht te krijgen. Ze wordt aantrekkelijker, stralender, sensueel, en gegrond van binnenuit! 

Het speelt onder andere een rol bij de vervulling in ons werk, gezondheid en het omgaan met competitie, oordelen van onszelf en andere vrouwen. Ook werken we in onze maatschappij en binnen veel bedrijven vaak vanuit een ‘mannelijke’ energie’. Het gaat om resultaat, actie, doel- en prestatiegerichtheid. De vrouwelijke essentie is HART nodig.

Wat is Presence? 
Er zijn vrouwen die meteen worden opgemerkt met hun aanwezigheid en vrouwelijke essentie als zij een ruimte binnen stappen. Ze hebben een natuurlijk zelfvertrouwen wat hen aantrekkelijk maakt. De ene heeft meer aanwezigheid dan de ander maar velen zijn de verbinding met hun vrouwelijke essentie en hun persoonlijke presence kwijtgeraakt zonder dat men dit opmerkte. Dit zorgt ervoor dat mensen zich meer naar jou toe getrokken voelen en jou vertrouwen.

How can we be Powerfull and Feminine?
Vanuit de FEMININE PRESENCE methode werken we 5 avonden (2,5u) met praktische, krachtige en effectieve lichaamsgerichte oefeningen die de vrouwelijke energie in beweging brengt. Er zijn nadien nog 3 reeksen te volgen. Dit kun je op ieder moment toepassen in je dagelijks leven. 

Naast de hierboven genoemde effecten zijn er nog een aantal andere aspecten die positief beïnvloed worden: 
• Ontwikkel en vergroot een fysiek en energetische aanwezigheid wat de aandacht aantrekt die jij wilt persoonlijk en professioneel. Meer succes en zichtbaarheid. 
• Hoe kom je met je aandacht uit je hoofd in je hart en vrouwelijke essentie. Het bewust ervaren en belichamen van jouw vrouwelijke essentie.
• Meer aandacht vast kunnen houden (contact), gezien en gehoord worden om wie je werkelijk bent
• Vrouwelijk leiderschap en de kracht van Vrouw zijn.
• Weten hoe je in je eigen vrouwelijke kracht kunt blijven ook als het spannend wordt, zoals tijdens het spreken voor een grote zaal, een sales- of netwerkgesprek of een moeilijke vergadering.
• Onthaasten, minder stress, meer energie, betere zorg voor het lichaam en in balans. Een duurzamere band met jezelf.
• Jouw idealen klanten en werken met meer gemak vanuit een natuurlijke flow & overvloed, plezier & vreugde. 
• Emotioneel sneller of geheel in balans
• Versterken van je weerbaarheid, gemakkelijker je grenzen aan kunnen geven/voelen en van overleven naar leven.
• Betere relatie met jezelf, partner en de mensen om je heen of het aantrekken van een nieuwe partner. 
• Een stralende, zachte, krachtige, hartgerichte authentieke vrouw in alle situaties in je leven.

Least but not least: weten waar de knop in jouw is om oordeel vrij te zijn, geeft enorm veel rust.

Als introductie kunnen er lezingen en/of presentaties gehouden incl. praktische oefeningen zodat men feeling verkrijgt met deze methode. De locaties voor de workshop en training zijn in Breda en indien gewenst is er de mogelijkheid om op locatie te werken door geheel Nederland. Deze workshop en training zijn ook toe te passen binnen organisaties voor vrouwelijke ondernemers, zzp’rs en medewerkers. Een leuke dag voor met een groep vriendinnen en ook privé sessies mogelijk. Groep max. 8 vrouwen.

Veel vrouwen wereldwijd volgen meerdere series voor maanden, en soms voor jaren. Anderen doen een aantal wekelijkse series of een paar dagen. Alle opties worden gerespecteerd. 

Be Seen  Be Heard Inspire Change Awaken Your Impact Feminine Authentic Powerful Heart Leadership

Sandra Willems, Feminine Presence Coach&Trainer 
M. +31619177119 E [email protected]
Website www.sandrawillems.com underconstruction november 2015

Aanvang: 

10:00

Watermolen 3 Breda

Watermolen 3, Breda

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit Breda? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden