Nieuwe ligusterhaag aan de Generaal van Hamsingel ter hoogte van de Hirdesbrug

Er komt een nieuwe lagere ligusterhaag aan de Generaal van Hamsingel, ter hoogte van de Hirdesbrug. Dit is nodig om de aansluiting van de straat op de Hirdesbrug overzichtelijker te maken voor fietsers en voetgangers. Het werk start op maandag 23 november en duurt uiterlijk tot 4 december, als het weer het toelaat.

Wat gaat er gebeuren

De gemeente gaat de ligusterhaag aan de Generaal van Hamsingel ter hoogte van de Hirdesbrug vervangen met een lagere ligusterhaag. Ook komen er nieuwe trottoirbanden en stoeptegels aan beide kanten van de weg. De parkeerstrook ter hoogte van de Hirdesbrug wordt met één plaats uitgebreid. Het werk is ook op verzoek van de bewoners.

Een situatietekening staat als bijlage bij dit bericht

Bereikbaarheid

De Hirdesbrug is tijdens het werk afgesloten. De Generaal van Hamsingel is tijdens het werk afgesloten voor autoverkeer. Voor fietsers en voetgangers blijft doorgang mogelijk. Dit is met borden aangegeven.  

Uw begrip is belangrijk

De gemeente en de aannemer zijn zich ervan bewust dat het werk hinder kan opleveren. Zij proberen dit tot een minimum te beperken en vragen uw begrip.

Informatie

Heeft u vragen over dit bericht of andere vragen aan de gemeente?  Ga naar www.breda.nl/contact.

De Gemeente Breda publiceert informatie op overheid.nl. Wilt u Breda berichten en/of andere gemeentelijke informatie digitaal ontvangen, dan kunt u zich abonneren op de e-mailservice

Plaats: 

Breda

Publicatiedatum: 

20 november 2015 15 december 2015

Bijlagentabel
Bijlage Grootte
Situatietekening werk Generaal_van_Hamsingel… 179.6 KB

Voor het openen van sommige bestanden kan extra software nodig zijn, zie hiervoor de uitlegpagina over downloads.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws in Breda? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden