Valkenierslaan afgesloten op maandag 30 november en dinsdag 1 december

Als het weer het toelaat, gaat de gemeente op  maandag 30 november en dinsdag 1 december de Valkenierslaan schoonmaken, het deel tussen de Mathenessestraat en Blauwe Kei. De straat is voor autoverkeer afgesloten van 9.00  tot 16.00 uur.

Waarom deze maatregelen

De Valkenierslaan is een drukke straat. Er wordt veel geparkeerd waardoor vuil zich ophoopt. Het schoonmaken van trottoirs, goten en regenputten en klein onderhoud aan de weg is alleen mogelijk als er geen auto’s rijden of geparkeerd staan.

Verkeer en parkeren

Maandag 30 november is de Valkenierslaan tussen de Mathenessestraat en de Croytstraat in beide rijrichtingen afgesloten. Op dinsdag 1 december is de Valkenierslaan tussen de Croystraat en de Blauwe Kei in beide rijrichtingen afgesloten. Parkeren is dan niet mogelijk. Op deze delen komen vooraankondigingsborden te staan.

Uw begrip is belangrijk

De gemeente is zich ervan bewust dat het werk hinder kan geven en probeert dit tot een minimum te beperken en vraagt uw begrip. Een autovrije straat geeft de gemeente de meeste ruimte om het werk veilig en snel uit te voeren. Daarom verzoeken wij u om niet te parkeren tussen 9.00 en 16.00 uur op de afgesloten delen van de Valkenierslaan.

Informatie

Heeft u vragen over dit bericht of andere vragen aan de gemeente?  Ga naar www.breda.nl/contact.

De Gemeente Breda publiceert informatie op overheid.nl. Wilt u Breda berichten en/of andere gemeentelijke informatie digitaal ontvangen, dan kunt u zich abonneren op de e-mailservice .

Plaats: 

Breda

Publicatiedatum: 

25 november 2015 02 december 2015

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws in Breda? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden