Organic Kitchen officieel gelanceerd

De Hippe Vegetariër bij opening Organic Kitchen
De Hippe Vegetariër bij opening Organic Kitchen
Foto: Organic Kitchen

Met de lancering van Organic Kitchen is een nieuw foodplatform ontstaan. Dit platform richt zich vooral op verantwoorde en biologische voeding. De opening werd door zo’n 200 gegadigden bijgewoond. Zij zagen en hoorden het platform officieel geopend worden door het afgaan van de kookwekker.

Met het foodplatform ging een droom van Pieter Dirven van De Smaakspecialist in vervulling. Het is zijn ambitie om zoveel mogelijk mensen dagelijks te inspireren om verantwoord, biologisch en lekker te eten. Op het platform kunnen bezoekers kennis en inspiratie met elkaar delen. Er is ruimte voor recepten, tips en een heuse ‘foodiepedia’ voor nieuwelingen. Met het openen van Organic Kitchen nam Pieter de eerste stap. Nu is het zaak om samen met zoveel mogelijk partners en bloggers hetzelfde na te streven als Organic Kitchen. 

Inspiratie Organic Kitchen

Dagelijks worden zo’n 7000 mensen online geïnspireerd op gebied van biologische en verantwoorde voeding door onder meer foodblogs en recepten. De ‘keuken’ werd tijdens de launch werkelijkheid door zogenoemde ‘zeepkistsessies’ en een proeverij van biologische gerechten en hapjes. Daarnaast waren ook gastsprekers aanwezig om hun visie te delen, zoals Jet van Nieuwkerk en De Hippe Vegetariër. Zij waren de inspiratiebron voor Organic Kitchen. Ook signeerden de bloggers boeken en konden de aanwezige gasten ondertussen de vegan burger van Gare du Nord uitproberen.

”De kookwekker is afgegaan, Organic Kitchen is officieel geopend. Nu is het tijd om Organic Kitchen met nog veel meer mensen te gaan delen.”, aldus Pieter Dirven

Voor recepten, tips en andere weetjes over eten kun je terecht op www.organickitchen.bio

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen