Lustrum Hop On Hop Off gezegend door de weergoden [fotoverslag]

Dit jaar blies Hop On Hop Off vijf kaarsjes uit. Hoewel het festival binnen plaats vindt, heeft het weer invloed op het bezoekersaantal. Gelukkig is bier een goede dorstlesser voor vele aanwezigen.

Het bekende en succesformule werd ook dit jaar voortgezet. Stands met brouwers werden afgewisseld met food trucks. Zoals elk jaar werd er goed opgelet dat het aanbod divers bleef. En dat is goed gelukt. Van Vietnamese loempia’s tot poffertjes, er was keuze genoeg. Ook was er gedacht aan de vegetarisch en veganistische bezoekers, zo hadden diverse food truck vegan opties voor de liefhebbers. Dat het lekker was, bleek ook uit de interesse van de bezoekers. Menig stonden in de rij om van iets lekkers te genieten.

Het concept van het HOHO festival is nog steeds uniek en zeker goed doordacht. Het festival is een mooi evenement om kennis te maken met nieuwe brouwerijen en hun bier. Maar er zijn kapers op de kust. Het imago van een bierdrinker is door de jaren veranderd, en dat heeft zeker invloed op het aanbod. Tijd zal het leren en ondertussen zijn we nieuwsgierig naar de editie van volgend jaar.

Naast een festival over speciaal bier heeft de organisatie ook een festival opgezet over wijn. Deze vindt plaats op 7-8-9 juni op het terrein van ’t Zoet in Breda.

Bekijk de Fotoserie hierboven.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen