sPARCling: the Summer Edition

Sfeerimpressie van sPARCling : the Silver Edition
Foto: Parc

Aanstaande vrijdag verandert de Grote Markt gedeeltelijk in een zandstrand. De reden? Parc Breda organiseert sPARCling : the Summer Edition. Het is de achtste editie van een evenement dat ooit de wereld in is geroepen om de vaste gasten van de horecagelegenheid te bedanken.

Beach Party op de Grote Markt

“De editie van 12 juni staat in het teken van de zomer. Dat wil zeggen dat je bij binnenkomst een verfrissend welkomstdrankje krijgt, er zijn palmbomen, een zandstrand, een hot tub en natuurlijk een BBQ. Het is alsof je op een beach party terecht komt, maar dan midden in de stad”, aldus Fabian Slosse van Parc Breda.
Speciaal voor deze gelegenheid wordt er niet alleen gebruik gemaakt van de bar en het terras, maar ook de achtertuin van Parc wordt opengesteld.

Geen kaarten, maar uitnodigingen

Wanneer je je gasten wilt bedanken, laat je hen natuurlijk geen toegangskaarten kopen. Dat is de reden waarom Parc al drie weken lang uitnodigingen uitdeelt. Met een uitnodiging op zak kun je genieten van muzikale optredens verzorgd door diverse dj’s. Zo nemen Sebastian Floris, Dan Falk, YLF, The Farce Collective, Jacques de Matelas allemaal plaats achter de draaitafels. Mikey Biemans sluit de avond op feestelijke wijze af.

Voor het evenement zijn nog gratis uitnodigingen verkrijgbaar bij bar – restaurant Parc op de Grote Markt. Voor de BBQ betaal je €17,50 per persoon. Wil je dus met een gevulde maag de dansvloer op? Dan kun je vanaf zes uur terecht bij Parc.

> Volgens de weersverwachting wordt het vrijdag 30 graden

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden