The Yellow Island is meer dan bloemen

Begin april van dit jaar is Breda een bloemenzaak rijker. Eentje met een uniek concept, genaamd The Yellow Island. Naast het maken en verkopen van bloemstukken heeft The Yellow Island ook een eigen café voor als men wacht tot het bloemstuk klaar is. Of als men even een kleine pauze nodig heeft in het maken van een keuze uit de ruime aanbod van de winkel.

Corwin Tellekamp en Raoul Janssen, beide eigenaren van The Yellow Island zijn geen onbekenden op gebied van bloemsierkunst. Samen hebben zij meer dan 25 jaar ervaring op dit gebied. Dat zie je ook terug in de aankleding van de winkel. En aan de passie voor hun vak.

Cafe

Achter in de zaak bevindt een klein cafe. Alwaar je kan genieten van een wijntje of een kopje koffie en het uitzicht op de winkel. Dit wordt het ook gebruikt als expositieruimte voor kunstenaars. Corwin is naast bloemist ook een getalenteerde kunstenaar. Zelf heeft hij in het verleden ook een expositie gehouden. En als je goed kijkt zie je ook een kunstwerk van hem in de winkel hangen.

Meer dan een bloemetje

Bij The Yellow Island kan men niet alleen terecht voor een mooi boeket of een bloemstuk. Zij adviseren ook met het aankleding van het interieur. Zowel met bloemen als met meubelen. Ook het bedrijfsleven kan hier terecht. The Yellow Island biedt ook workshops aan, ideaal voor een uitje met personeel of vrienden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen