Awardshow Stappen & Shoppen een groot spektakel

Foto: Stappen & Shoppen

Afgelopen maandag werden de jaarlijkse Stappen & Shoppen Awards in het Chassé Theater georganiseerd. Circa 1.100 gasten van 300 verschillende bedrijven werden in gala ontvangen op deze bijzondere locatie.

De avond was een groot spektakel, met een Ferrari binnen, danseressen, lekkere drankjes, mooie mensen, tv-opnames en uiteraard een regen aan awards. Naast de uitreiking van de awards werden de nieuwe Stappen & Shoppen Magazines onthuld en kregen de bezoekers een sneak preview van het nieuwe platform (website en app).

De gasten werden uiteraard via de rode loper ontvangen in het Chassé Theater. Na de ontvangst met een heerlijke Gin & Tonic van Forest Gin mocht iedereen op de foto bij de Ferrari die binnen stond. De zaal ging om 19:00 uur open en rond 20:30 was de foyer van het Chassé Theater volledig gevuld.

De aandacht van de zaal werd getrokken naar de grote trap, waar twee danseressen met verenkostuum naar beneden kwamen. De openingsact eindigde op het podium, waar Arathorn Gummlich (eigenaar Stappen & Shoppen) het welkomstwoord deed, vergezeld door wethouder Boaz Adank.

De presentatie van de awards werd gedaan door Wouter Buningh, die bij het uitreiken van de hoofdawards werd ondersteund door Paul Bleumink (voorzitter ondernemersfonds Breda), Leo Grunberg (ex-kwartiermaker binnenstad, city marketig Breda), John Grijspeere (voorzitter Koniklijke Horeca Nederland Breda) en Paul Depla (burgmeester van Breda).

Stappen & Shoppen Awards
De Stappen & Shoppen awards worden sinds 2013 georganiseerd en zijn bedoeld als stimulans en erkenning voor de ondernemers die een belangrijke bijdrage leveren aan regio Breda. De awards moeten vooral benadrukken dat we trots mogen zijn op alles wat regio Breda te bieden heeft.

Consumenten kunnen hun stem uitbrengen op hun favoriete zaken in verschillende categorieën via de speciale stemmodule op Facebook. De zaken met de meeste stemmen winnen de publieksprijs voor hun categorie. De publiekswinnaars worden vervolgens door een deskundig jury beoordeeld op een aantal vooraf vastgestelde punten. De optelsom van de publieksstemmen en de jury bepaald uiteindelijk de hoofdwinnaars: beste restaurant, beste café, beste hotel en beste winkel.

Door: Stappen & Shoppen |  Bekijk hier alle foto’s. |  Bekijk de prijswinnaars.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen