Boschstraat is de volgende stop voor Kamu

Bij Kamu zijn koffie en fietsen net zo belangrijk
Bij Kamu zijn koffie en fietsen net zo belangrijk
Foto: Kin Cheong Lau

Sinds februari is Breda een koffietent rijker. Pal naast KoffieTentje en Bij Kaatje. Waar vroeger boekhandel De Geus zat zit nu Kamu, wat makker in het Fins betekent. En dat zie je ook bij het binnenkomen. Iedereen is welkom en je voelt je ook welkom.

Het meest opvallende bij Kamu zijn de fietsen die binnen staan. Dit is namelijk een passie van Ralf Verheul, een van de eigenaren van Kamu. Er is zelfs een werkplaats binnen om aan je fiets te kunnen sleutelen. Kom je er niet uit, dan kan je altijd op de ruime ervaring en kennis van Ralf terugvallen.

Taarten

Bij binnenkomst ruik je al diverse heerlijke geuren. Dit komt door Karlijn van Iersel, eigenaresse van Snorero’s & Meer. Zij bakt heerlijke taarten op bestelling voor zowel particulieren als bedrijven. Maar ook bij Kamu kan je van de bakkunsten van Karlijn genieten. De lemoncake is zeker een aanrader! Ook de koffie was erg lekker. Kamu werkt samen met kleine branderijen en weet daarom de kwaliteit en de smaak te waarborgen.

Passie

Kamu is tot stand gekomen door de samenwerking tussen Ralf Verheul en Rob van Uden. In hun visie was de afstand tussen persoon en winkel te groot. Zij wilden het anders doen. Hierdoor ontstond het idee om een plek te creëren waar men zich thuis voelt, aan fietsen kan sleutelen en domme vragen mag stellen.

Meer over Kamu

  • Facebookpagina van Kamu
  • Boschstraat 31, 4811 GA  Breda, Tel : 076 888 8708
  • Open Dinsdag t/m vrijdag : 9.00 – 17.30 / Zaterdag : 9.00 – 17.00 / Zondag : 11.00 – 17.00
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen