Wat is de beste manier om de dag te beginnen? Met een ambachtelijk bereide, stomende kop koffie natuurlijk.
Op de Willemstraat 18 in Breda heeft Lonneke Dijkhuis haar eerste espressobar geopend onder de naam Coffee & Cream. Nadat zij 9 jaar voor een koffiebar in het zuiden van het land heeft gewerkt is het eindelijk zover, een espressobar waar ze alle ideeën die ze heeft opgedaan tot uiting kan laten komen. Koffie is haar eerste liefde en zal dus ook niet teleurstellen. Na drie finaleplaatsen tijdens de nationale Barista kampioenschappen is Lonneke nu nationaal jurylid voor de SCAE (Specialty Coffee Association of Europe) en zat ze in de organisatie van een Europese koffiebeurs in Maastricht in juni 2011. Lonneke heeft dus alles in huis om u van de perfecte koffie te voorzien.
Kwaliteit en gastvrijheid voeren de boventoon. Het gebak is allemaal huisgemaakt, broodjes worden iedere dag vers gebakken en de soep is ook uit eigen keuken. Waarom al deze moeite doen? Nou het concept is simpel: alles smaakt zoveel beter wanneer het gemaakt is met verse ingrediënten en persoonlijke aandacht.
Wanneer u binnenstapt bij Coffee & Cream zal u aandacht getrokken worden door het bijzondere gebouw, kroonlijsten, glas in lood en designelementen maken deze zaak tot een verademing. Comfortabel, gezellig en ontspannend zijn de woorden die de Willemstraat 18 het best omschrijven.