Frietkraam Bram Ladage opent bij Makro Breda

nov 15 2018, 10:00 Horeca
1361 c5af9ca40ee9e766f91b227bb7142f0b
Breda is na komend weekend een frietkraam rijker. Op 17 november opent op het terrein van de Makro de twaalfde vestiging van Bram's Gourmet Frites. Het concept van snackbarketen Bram Ladage staat bekend om haar culinaire frietjes met stoofvlees, die zaterdag door chefs van Herman den Blijker worden bereid.
Stoofvlees
Na een week proefdraaien, kan iedere Bredanaar zaterdag zelf proeven hoe de frietjes van Bram smaken. Proevers kunnen zelf de aardappels tot friet snijden en zien hoe de chefs van Herman den Blijker de verschillende soorten stoofvlees voor de friet bereiden op een barbecue. De keuze bestaat uit een stooftopping met rundvlees, pulled pork en Aziatische kip. Voor vegetariërs is er een variant met verse champignons en truffelmayonaise. Alle 'stoofs' zijn volgens de snackketen ontwikkeld met het culinaire team van chefkok Herman den Blijker. Deze frietjes zijn op de openingsdag van 13:00 tot 16:00 uur gratis.
Bram Ladage
Bram's Gourmet Frites is een concept van Bram Ladage, een snackbarketen met vestigingen in West- en Midden-Nederland. De eigenaar van de Bredase vestiging is Rocco Ladage, neef van oprichter Bram.