Het Koetshuis op landgoed Anneville zal eenmalig worden omgedoopt op vrijdag 19 mei tot het Bio Proeflokaal, waar men kan genieten van een zogenaamd Organic Tasting Diner , een bijzondere manier om de biologische keuken te ontdekken.
Vorstelijk dineren
Op het idyllische landgoed in Ulvenhout kookt RAVANELLO een biologisch 4-gangen diner met duurzame levensmiddelen van de Smaakspecialist, aangevuld met producten uit de regio. Kortom, een avond vorstelijk kennismaken met de wereld van de biologische keuken.
De wereld van biologisch eten
Directeur Smaakspecialist Pieter Dirven: “We hebben de ambitie om dagelijks zo veel mogelijk mensen te inspireren om verantwoord te eten. We doen dit al met onze merken en via foodplatform Organic Kitchen. Met het Bio Proeflokaal openen we letterlijk de deuren naar de wereld van biologisch eten. Na het succesvolle pop-up shop en restaurant in hartje Breda organiseren we nu een speciaal Bio Proeflokaal diner op Landgoed Anneville. Een mooie plek om onze passie voor biologisch eten in ons jubileumjaar te delen en mensen te inspireren met een Organic Tasting Diner .”
12,5 jarig jubileum
De Smaakspecialist bestaat dit jaar 12,5 jaar en in dat kader vinden er op 19 en 20 mei nog meer gebeurtenissen plaats op Landgoed Anneville. Zo wordt er een KidsProefles gegeven en kunnen (toekomstige) zakenpartners genieten van een heerlijke brunch en foodstyling workshop. Als kers op de worteltaart wordt het jubileumboek van de Smaakspecialist uitgereikt!
Iedereen is van harte welkom voor het
Organic Tasting Diner ! Kijk voor meer informatie op
www.bioproeflokaal.nl .