Een hoop activiteiten bij Belcrum Beach op 8, 9 en 10 juli

Foto: Belcrum Beach

Belcrum Beach is hét stadsstrand van Breda en omstreken. Je kunt er niet alleen terecht voor een hapje en een drankje, maar ook zijn er ieder weekend genoeg activiteiten te beleven. Zo ook in het weekend van 8, 9 en 10 juli.

Deze activiteiten zijn in de vorm van bands, DJ’s en events. Voor aankomend weekend (8, 9 en 10 juli) staan er weer genoeg activiteiten op het programma.

Vrijdag 8 juli

Om 17:00 start de Jamaican Night bij Belcrum Beach. DJ’s The Big Eck en FZ draaien die avond alleen Jamaicaanse tunes: rocksteady, ska, roots reggae, lovers rock en ga zo maar door.

Zaterdag 9 juli

Van 12:00 tot 13:00 is er iedere week yoga op het strand bij Belcrum Beach, met vrije inloop. Om 12:00 geeft het popkoor BSUR een optreden in het kader van hun jubileumtour.

Vanaf 17:00 draait DJ Axeman. Hij draait al een aantal jaren op festivals, in cafés en in platenloodsen. Hij draait soul disco uit de jaren 70, jaren 80 muziek en rock en pop muziek uit de jaren 90. Ook komt er af en toe wat triphop, new wave, alternative en post rock voorbij.

Zondag 10 juli

Om 16:30 start het Jack Rabbit Slim’s Twist Contest. De naam is overgenomen van dé scène uti Tarantino’s cultfilm Pulp Fiction. Deze middag levert dan ook precies wat de naam doet vermoeden. Er komt van alles voorbij, van swing, mambo en blues tot surf rock & roll en country. Ingetogen op het ene moment, opzwepend op het volgende moment. Zeker de moeite waard voor een zondagmiddag volop swing!

Belcrum Beach

Kijk voor de volledige agenda op de website van Belcrum Beach.

Ook kun je terecht op de Facebookpagina of Instagrampagina van Belcrum Beach om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen