Einde verbouwing IKEA in zicht

Foto: Kin Cheong Lau

Nog twee weken en dan is de verbouwing van IKEA Breda ten einde. Vorig jaar oktober begon het gigantische project met het uitbreiden van het restaurant. Deze werd met ruim 200 zitplaatsen uitgebreid. Om dit te realiseren groeide het restaurant een stuk het zelfbedieningsmagazijn in. Nadat dit gedeelte klaar was, werd dit feestelijk gevierd met tal van activiteiten en leuke acties. 


De volgende stap in het project was het showroom gedeelte. Om nog meer ruimte te geven aan nieuwe inspiratie moest het showroom letterlijk groeien. Dit werd gerealiseerd door 1500m² toe te voegen aan het bestaande showroom gedeelte. Deze stap eindigde in juli met een feestweek met heel veel leuke aanbiedingen.


En nu is de verbouwing van de market hall bijna ten einde.  Met 1500m² is ook hier dit gedeelte flink gegroeid. Naast groter worden heeft het een nieuw en fris uiterlijk gekregen. Eind november wordt dit gevierd met tal van leuke activiteiten en mooie aanbiedingen. “Wat dit zijn houden we nog even geheim. Maar dat het de moeite waard is, dat kan ik al wel verklappen.”


De feestelijkheden vinden plaats van 25 november t/m 3 december 2017. Voor meer informatie volg IKEA op Facebook of hou de site in de gaten.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen