Woning v/d week: Prinses van Lotharingenstraat 128

Foto: Van Liessum Makelaars

In de kindvriendelijke en rustige wijk Nieuw Wolfslaar staat deze onder speelse architectuur gebouwde woning. Goede winkelvoorzieningen en basisscholen zijn op korte afstand te vinden in Bavel en de wijken IJpelaar en Overakker te Breda, het Ginneken ligt op 1,5 km en het centrum van Breda op 10 minuten fietsen.

Tevens is er een snelle aansluiting op de uitvalswegen naar de A16, A27 en A58 rondom Breda.

Zowel voor- als achterzijde hebben vrij uitzicht op een parkachtig landschap. Een tuin onderhouden hoeft dus niet, maar u kunt toch lekker in het groen zitten op het ruime zonneterras op het zuiden aan de achterzijde van de woning, uitgerust met een elektrisch zonnescherm.

De woning is zeer energiezuinig en duurzaam doordat deze is uitgerust met een warmtepomp. Deze vloerverwarming verwarmt het huis in de winter en koelt het in de zomer. De mechanische ventilatie is aangesloten op een Warmte-Terug-Win-installatie.

Begane grond hal/entree

Entree toegang tot de hal (ca. 1.40 x 3.47 m.) met trapopgang naar de 1e verdieping, toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje, garderobe, meterkast (8 groepen/ aparte kookgroep) en vanwaar toegang tot;

Kelder

Parkeervoorziening in afgesloten kelder onder de woning met 2 eigen parkeerplaatsen (u hoeft nooit te krabben); toegang tot de woning met trapopgang naar de begane grond; In de kelder is naast een berging (ca. 3.00 x 3.36 m.) een grote ruimte gecreëerd (ca. 2.91 x 5.10 m.); ideaal als werk- of hobbyruimte.

Leefkeuken

Aan voorzijde heeft de woning een grote erker met veel lichtinval en een compleet uitgeruste leefkeuken (ca. 3.84 x5.06 m). De keuken heeft een eiland in het midden om aan te zitten. In de stijl van de keuken is aan de wand een buffetkast gemaakt met zeer veel opbergruimte.

Woonkamer

Grote woonkamer (ca. 4.00/7.40 x 5.10) aan achterzijde, via grote schuifpui toegang tot het betegelde en veel privacy biedende terras.

Eerste verdieping, hoofdslaapkamer met walk-in closet en airco,

met nog 2 slaapkamers en grote badkamer (ca. 1.90 x 4.08 m.) geheel betegeld en voorzien van een ligbad, douche, zwevend toilet en dubbele wastafel; wasruimte met opstelplaats voor wasmachine en wasdroger. Alle slaapkamers zijn voorzien van handbediende rolluiken.

Meer informatie:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen