Koopwoning van de week: schitterend appartement in de Klokkenberg

Foto: Schonck, Schul & Compagnie

Wonen op Landgoed De Klokkenberg, waar een groot bakstenen complex met hoge torens vol ontzag domineert, omringd door een aangelegd parklandschap, vrije natuur, rivier de Mark en het Mastbos, is niet zomaar wonen in een uitbreidingswijkje van Breda. Landgoed De Klokkenberg is veel meer, het is ook een manier van leven. Wonen op De Klokkenberg is opgaan in het Landgoed, het Landgoed is tenslotte het Landgoed van haar bewoners.

De vierde fase in de ontwikkeling en transformatie van de Klokkenberg betreft het Hoofdgebouw. Het grote Hoofdgebouw strekt zich met haar twee vleugels over een breedte van meer dan 350 meter uit in het Markdal.

Nog één schitterend appartement te koop

Twee evenwijdige vleugels, links de Vrouwenvleugel met het naastgelegen “klasse” paviljoen voor de meer welgestelde vrouwelijke patiënten en rechts de mannelijke evenknie, domineren het aanzicht van De Klokkenberg. Karakteristiek voor de vleugels zijn de zogenaamde “lig(stoel)hallen” op de begane grond en tweede verdieping; serre-achtige uitbouwen met hoge schuine daken, waar de patiënten beschut en zonnig konden genezen met een vergezicht als uitzicht. 

In het Hoofdgebouw komen 20 schitterende appartementen, 16 appartementen met balkon of tuin met een woonoppervlakte variërend van 137 m² tot en met 195 m² en 4 penthouse appartementen met 2 bouwlagen en dakterras met een totale woonoppervlakte variërend van 189 m² tot en met 345 m².

Op dit moment is er nog één schitterend appartement te koop, bouwnummer 9. Alle appartementen beschikken over twee privé parkeerplaats, een berging, een plafondhoogte van 3.50 meter, het mooiste uitzicht van Breda over het Markdal en uiteraard nog veel meer.

Neem contact op

Neem een kijkje op de website van landgoeddeklokkenberg.nl of neem contact op met een van de makelaars van Schonck, Schul & Compagnie Nieuwbouwmakelaardij en zij vertellen u graag meer over dit schitterende appartement.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen