Koopwoning van de week: Hertenlaar 1 Bavel

Foto: Schonck, Schul & Compagnie Makelaardij

Wat een parel in Nieuw Wolfslaar! Deze in 2020 volledig gerenoveerde voormalige boerderij op een leuk ruim perceel staat nu te koop.

De woning heeft een extra speel-/werkkamer op de begane grond en op de verdieping 3 slaapkamers en 2 badkamers. De garage met openslaande deuren naar de tuin is geïsoleerd en kan multifunctioneel worden gebruikt.

Nieuw Wolfslaar is een prachtige locatie tussen Bavel en Breda Zuid. Een jonge en zeer gewilde wijk; op korte afstand van het bruisende Ginneken. Hierdoor geniet je van de faciliteiten van het gezellige dorp Bavel als ook van alle faciliteiten in het bourgondische Breda. De omgeving is omzoomd door de bossen, weiden en veel ecologische gebieden. Het winkelcentrum De Burcht en de dorpskern van Bavel zijn op fietsafstand bereikbaar. Basisscholen zijn zowel in Bavel als in Breda. Diverse middelbare scholen zijn op korte fietsafstand goed bereikbaar. Ook openbaar vervoer is op korte afstand van de woning.

INDELING

We parkeren de auto op de eigen oprit. Hier zijn er zelfs twee van. Een aan de voorzijde en een aan de zijkant van de woning voor de garage.

Via de voortuin lopen we naar de voordeur en wandelen de woning binnen. We komen bij de entree met oude zwarte tegels. Hier bevindt zich de uitgebreide meterkast en er is een toiletruimte met zwevend toilet en een fonteintje.

In de hal is een open trap naar de eerste verdieping.

Vanuit de hal lopen we eerst richting de living via de zwart stalen glazen deur.

In de living ervaren we direct de “ boerderij” sfeer met de balken aan het plafond. Op de vloer ligt een fraaie brede eikenhouten visgraatvloer.

De living is licht en heeft veel raampartijen. De openslaande deuren geven toegang tot de tuin.

Vanuit de living lopen we door naar de moderne keuken met aan beide kanten de opstelling. Op de vloer liggen plavuizen. De keuken is voorzien van een aanrechtblad met spoelbak, een vaatwasser, Amerikaanse losse koel/vriescombinatie, magnetron, een robuust 5 pits inductiefornuis met oven, afzuigkap en voldoende lades en kasten.

Vanuit de keuken is er een loopdeur naar de tuin en tevens een schuifdeur naar de praktische bijkeuken.

In de bijkeuken zijn de aansluitpunten voor de wasapparatuur en ook de opstelplaats van de cv combiketel (Nefit 2009) met boiler. Hier is ook een klein aanrechtblad met spoelbak. Voor de garage is hier een aparte meterkast met 3 groepen.

De woonkamer en keuken zijn voorzien van vloerverwarming.

We lopen terug naar de hal waar we doorlopen naar de extra speel-/werkkamer. Een heerlijke ruimte om te vertoeven voor de televisie of om thuis te werken. Deze kamer heeft ook veel lichtinval en openslaande tuindeuren naar de zijtuin.

EERSTE VERDIEPING

Via de zwart geschilderde open trap vervolgen we onze weg naar de eerste verdieping. We komen op de overloop welke is voorzien van een laminaat vloer, net als alle 3 de slaapkamers.

Er is toegang tot alle vertrekken, de 3 slaapkamers en 2 badkamers.

Slaapkamer I heeft een dakkapel, Slaapkamer II heeft 2 dakkapellen.

De grote ouderslaapkamer III heeft ook een dakkapel.

Badkamer 1 is voorzien van een brede douche, een zwevend toilet en een dubbel vast wastafelmeubel. Er is tevens een dakkapel.

Badkamer II heeft ook een douche, een zwevend toilet en een vaste wastafel.

GARAGE/MULTIFUNCTIONELE RUIMTE

In de tuin bevindt zich de garage. Deze ruimte is in 2020 ook geheel gerenoveerd en geïsoleerd. Er is extra bergruimte op de vliering.

Op eenvoudige wijze kan hier een extra kamer worden gecreëerd, zoals een werkruimte of atelier. Ook hier geven openslaande deuren toegang tot de tuin.

Aan de voorzijde is er toegang tot de oprit.

TUIN

Wat een heerlijke tuin rondom de woning. Altijd een plek in de zon of de schaduw. Voor kinderen voldoende speelruimte.

Ook de tuin is afgelopen jaar aangelegd en sommige beplanting is nog jong, zoals de Portugese laurier aan de schutting.

PARKEREN

Aan de voorzijde van de woning is een eigen oprit en tevens aan de zijkant voor de garage.

 BIJZONDERHEDEN

  • De woning is in 2020 volledig gerenoveerd.
  • Het dak van de woning is nieuw alsmede het dak van de garage.
  • De keuken en living hebben vloerverwarming.
  • Instapklaar!
  • Leuke gewilde locatie tussen Breda Zuid en Bavel.

Meer informatie:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen