Woning v/d Week: Wielewaal 9

Foto: Van Liessum Makelaars

Op gewilde locatie in de wijk Paradijs gelegen een keurig afgewerkt en zeer goed onderhouden hoekbungalow met eigen garage, een fraai aangelegde voortuin en zonnige, privacy biedende achtertuin gelegen op het westen met toegang tot de garage.

De Wielewaal is gelegen aan de rand van de wijk Haagse Beemden in de deelwijk Paradijs in een groene omgeving. De bungalow is gesitueerd aan het fietspad met een groenstrook. De wijk zelf biedt diverse faciliteiten en voorziet volledig in ieders behoefte. Diverse groenvoorzieningen, sportfaciliteiten, winkelvoorzieningen en openbaar vervoer zijn in de wijk aanwezig. Er zijn goede busverbindingen en het NS station Prinsenbeek bevindt zich in de nabijheid. Op korte afstand zijn de uitvalswegen gelegen. Binnen enkele minuten bevindt u zich op de A16.

Bouwkwaliteit

De woning is traditioneel gebouwd met gebruikmaking van spouwmuren. De woning is volledig geïsoleerd tijdens de bouw. Alle kozijnen zijn uitgevoerd met isolatieglas. Voor de verwarming en het warme water wordt gebruik gemaakt van stadsverwarming.

Inbouwkeuken

De inbouwkeuken in lichte kleurstelling, gelegen aan de zijde van de woning, is voorzien van diverse inbouwapparatuur, diverse boven- en onderkasten.

Badkamer

De badkamer, in nette uitvoering, voorzien van douche, wastafelmeubel en hier de aansluitpunten ten behoeve van de wasapparatuur.

BEGANE GROND

Ontvangsthal/entree met meterkast en toegang tot de woonkamer; Woonkamer, voorzien van brede raampartijen aan de voorzijde, toegang tot de keuken, via een brede schuifdeur is de patio bereikbaar. Tussenhal welke toegang biedt tot de badkamer, de ouderslaapkamer met uitzicht op de patio en de tweede slaapkamer.

GARAGE

De garage is gelegen naast/achter de bungalow en beschikt over elektra en een, op afstand te bedienen, sectionaaldeur.

Meer informatie

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden