Max is de asielhond van de week

Foto: Dierenopvang Breda

Max is een Sharpei van 11 en een half jaar oud. Helaas kon zijn baasje door omstandigheden niet meer voor hem zorgen. Max mag dan al op leeftijd zijn, maar voor een heerlijke wandeling draait deze oude heer zijn poot niet om! Hij geniet hier nog met volle teugen van. Naar mensen toe is hij vriendelijk, al moet hij je wel even leren kennen. Max is soms een tikkeltje eigenwijs en doet op zijn leeftijd ook graag zijn eigen ding. Deze lieve jongen is op zoek naar een rustig huis, zonder andere dieren of jonge kinderen, want al die polonaise aan zijn lijf daar houdt hij niet van.

U begrijpt, dat op deze leeftijd nog in het asiel belanden niet mee valt. Voor Max zoeken we dan ook iemand die voor de volle 100% voor hem gaat. Hij is misschien bejaard maar verdient net als alle anderen een forever home!

Is uw interesse gewekt, dan willen wij u vragen om het “Aanmeldformulier Hond” in te vullen. Deze kunt u vinden op onze website onder het kopje “Asieldieren”. Max wacht met spanning af…

Plaatsingsinformatie

Na het delen van onze kennis over het door u gekozen dier, wordt er een plaatsingscontract met u opgesteld. Aan de plaatsing zijn voorwaarden verbonden. In het kort komen die er op neer dat u:

  • Goede zorg verleent aan het dier
  • Het dier niet doorverkoopt
  • Niet fokt met het dier
  • Nazorg krijgt op de verzorging van het dier en het verloop van de plaatsing
  • Het dier kunt terugbrengen als plaatsing na proberen van alle mogelijke maatregelen echt niet slaagt

Contact met dierenopvang

Dierenopvangcentrum Breda e.o.
Oude Baan 60
4825 BL Breda
076-5712712 / Facebook /  website (met foto’s)

Geopend:
Maandag t/m zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur (maandag alleen op afspraak)
Zon- en feestdagen gesloten

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen