Drie buitenfilms bij Chassé Cinema

Chassé Cinema trapt komend weekend de serie ‘Buitenfilms’ af met The broken circle breakdown. De Buitenfilms zijn er voor iedereen die graag naar de film gaat, maar niet binnen wil zitten met het mooie weer. Kijken kan op het achterplein van het Chassé Theater.

Wat is nou leuker dan op een zwoele zomeravond onder de sterren naar de beste films kijken? Voor degenen die graag een beetje luxer zitten, is er een extra arrangement mogelijk. Als je Premium Seats boekt, zorgen wij ervoor dat er twee strandstoelen en een tafeltje met wat te drinken en te knabbelen klaarstaan.

Buitenfilms | The broken circle breakdown

The broken circle breakdown vertelt de love story tussen Elise en Didier. Zij heeft haar eigen tattooshop, hij speelt banjo in een bandje. Het is liefde op het eerste gezicht, al zijn de verschillen groot. Hij praat, zij luistert. Hij is overtuigd atheïst, tegelijk ook een naïeve romanticus. In haar nek staat een kruis getatoeëerd, toch is ze de nuchterheid zelve. Wanneer dochtertje Maybelle geboren wordt, is hun geluk compleet. Maar als Maybelle zes is, wordt ze ernstig ziek. Didier en Elise reageren totaal verschillend, Maybelle laat hen echter geen keuze: Didier en Elise moeten samen voor haar vechten. Raak je daar samen door als je zo verschillend bent? Of laat de liefde je in de steek als je ze het meest nodig hebt?

regie: Felix Van Groeningen / met: Veerle Baetens, Johan Heldenbergh en Nell Cattrysse / België en Nederland 2012, 111 min. / Nederlands gesproken

vr 19 aug, 21.30 uur

Twee films in première bij Chassé Cinema

Verder gaan er deze week twee films in première bij Chassé Cinema. In ‘Les premiers les derniers’ zijn Cochise en Gilou, twee onafscheidelijke premiejagers, op zoek naar een gestolen telefoon met gevoelige inhoud. Natuurlijk maken ze onderweg van alles mee in deze heerlijke roadmovie. ‘Julieta’ gaat over schuld en de vraag wat mensen ertoe brengt degene van wie ze houden te verlaten.

Les premiers les derniers

Op een eindeloze, winderige vlakte zijn Cochise en Gilou, twee onafscheidelijke premiejagers, op zoek naar een gestolen telefoon met gevoelige inhoud. Op hun weg komen ze Esther en Willy tegen, een stel dat op de loop is. Is het einde der tijden nabij? Zullen ze in dat vergeten stadje, waar iedereen belandt, opnieuw de menselijke natuur op zijn best ontdekken? Dit zijn misschien wel de laatste mensen, maar ze zijn niet zo heel anders dan de eerste.

regie: Bouli Lanners / drama / met Albert Dupontel, Bouli Lanners, Suzanne Clément, Michael Lonsdale, Max von Sydow / België, Frankrijk 2016, 98 min. / Frans gesproken / Nederlands ondertiteld

vanaf do 18 aug

Julieta

Julieta woont in Madrid en heeft net haar man Xoan verloren. Haar dochter, Antía is onlangs achttien geworden en heeft besloten om weg te lopen zonder uitleg. Julieta doet er alles aan om haar te vinden, maar het enige wat ze ontdekt is hoe weinig ze van haar dochter weet. Julieta is gebaseerd op drie korte verhalen uit het boek Runaway van Alice Munro.

regie: Pedro Almodóvar / drama / met: Adriana Ugarte, Michelle Jenner, Inma Cuesta, Rossy de Palma / Spanje 2016, 99 min. / Spaans gesproken / Nederlands ondertiteld

do 18 aug

Informatie

Kaarten voor de landelijke premièrefilms zijn vanaf maandag 15 augustus online te reserveren bij Chassé Cinema via www.chasse.nl/cinema of bij het bespreekbureau van het Chassé Cinema op (076) 530 31 31.

—————————————————————————————————————————————

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen