Start bouw appartementen en woningen Annevillehof

patio-impressie-4

BREDA – Dinsdag 7 juli start officieel de bouw van Annevillehof in Ulvenhout. Wethouder Bergkamp steekt hiervoor officieel de eerste schop in de grond. Hierdoor krijgt dit grote nieuwbouwplan op de voormalige locatie van Garagebedrijf van Hooijdonk daadwerkelijk vorm. Annevillehof bestaat in totaal uit 33 appartementen en 22 woningen, waarvan inmiddels ruim 80% is verkocht.

De afgelopen maanden vonden diverse sloopwerkzaamheden plaats om de locatie van Annevillehof bouwrijp te maken. Inmiddels is de bouwplaats klaar voor de realisatie van in totaal 8500 vierkante meter aan appartementen, woningen en twee commerciële ruimten.

René Maas: “De start van de bouw van Annevillehof laten we natuurlijk niet zomaar aan ons voorbijgaan. Er ging namelijk zo’n 10 jaar onderhandelen en ontwikkelen aan vooraf. Het wordt een feestje op de bouwplaats, voor zowel kopers als alle betrokken partijen. Natuurlijk zijn ook de omwonenden van harte welkom. Zij hebben immers een belangrijke rol gespeeld tijdens de planvorming, wat het nieuwbouwplan alleen maar heeft versterkt. We nodigen dan ook iedereen uit om dit feestje samen met ons te vieren.”

Annevillehof bestaat uit veel verschillende woningtypes en is daarom geschikt voor alle doelgroepen, van starters tot doorstomers en senioren. Het gaat om appartementen in verschillende prijsklassen, patiowoningen met het complete woonprogramma gelijkvloers, grote tweekappers met tuinen op het zuiden en een statige vrijstaande woning.

Meer informatie

Het bericht Start bouw appartementen en woningen Annevillehof verscheen eerst op Breda Woont.

Bron: Breda Woont | Bekijk de koopwoningen in Breda.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden