Kickstart voor krachtige resultaten

Foto: EDJ sports

Je hebt altijd wel een reden of excuus om dingen uit te stellen, om niet te doen wat je moet doen. We gaan vaak mee in dit gevoel, waardoor we ergens niet aan beginnen, uitstellen of afhaken.

Het zal zorgen voor een middelmatig leven waarin we al snel tevreden zijn, maar stiekem ontbreekt er toch iets (of heel veel). We hebben vaak te weinig tijd, maar besteden vervolgens teveel tijd aan dingen die niet het resultaat opleveren wat we zouden willen.

  • Wil jij stoppen met deze excuses, wil jij je leven en/of business naar een nieuw level tillen?
  • Wil jij NU opstaan en krachtige resultaten behalen?
  • Wij bieden je een kans, een oplossing, maar jij moet het werk doen en wij coachen je.

De FIT IN PROGRESS 30 days challenge start vanaf 8 november 2016 in jouw gemeente.

Fit in Progress 30 days challenge

Je doet alles altijd voor anderen en je neemt te weinig tijd voor jezelf. Het resultaat hiervan is dat je slecht voor jezelf zorgt. Klaar om hier verandering in te brengen. Te laten zien dat je vol in het leven staan, dat je weer energieker en ondernemender wordt. Dat je lekker in je vel zit en tijd hebt voor de dingen die je echt belangrijk vindt. Hoe?

Doe mee aan de Fit in Progress 30 days challenge en vraag een coachgesprek aan met onze trainers om te kijken welk resultaat te kunt behalen met dit programma.

Wat doet deze 30 dagen challenge voor je:

  1. We laten je inzien wat belangrijk voor je is en waarom het steeds niet lukt om dit te leven en vol te houden.
  2. We laten je stoppen met alle excuses die je nu gebruikt waardoor je dit ook gaat leven.
  3. We laten je extreem resultaat creëren.

Onze belofte

We geven je een kick start om je gezondheid, vitaliteit en leven weer in balans te krijgen, waardoor je meer energie en zelfvertrouwen krijgt om te leven wat belangrijk voor je is.

Er is ook een speciaal programma voor ondernemers die hun gezondheid, vitaliteit en Business naar een nieuw level willen tillen.

Fit in Programma fit worden

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen