Domien en Frank in Glazen Huis

Foto: Breda Nieuws

Veel mediabelangstelling bij de bekendmaking van de namen van de DJ’s die eind december op de Grote Markt in Breda het Glazen Huis gaan bewonen. Het waren echter niet drie namen, maar de namen Domien Verschuuren en Frank van der Lende.

Een derde persoon voegde zich niet bij de twee DJ’s die in een klein glazen huisje voor de Mezz Breda geplaatst was. Eva Koreman plaatste de poes Tosca in dat huisje, maar liet daarna weten dat deze twee DJ’s 24/7 radio gaan maken vanaf 18 december 2016.

3FM Clubhuis

De Mezz wordt van 18 t/m 24 december omgetoverd tot het 3FM Clubhuis. Hier verzorgen de 3FM dj’s overdag en ’s avonds de volledige programmering. 3FM dj’s die niet in het Glazen Huis zitten reizen het hele land door om acties en actievoerders te ondersteunen. De DJ’s in het Glazen Huis worden bijgestaan van zes bekende nachtgasten.

Met 3FM Serious Request 2016 zet de publieke radiozender NPO 3FM zich in voor kinderen die sterven aan longontsteking: een stille ramp die elke 35 seconden ergens ter wereld een kinderleven eist. Het is daarmee wereldwijd de dodelijkste infectieziekte voor kinderen van 5 jaar en jonger. Kom jij in actie, laat het dan onze redactie weten via [email protected].

Frank en Domien

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen