Met Citygame geld ophalen voor SR16

Foto: Breda Nieuws

Ook BeleefBreda draagt graag een steentje bij om geld op te halen voor Serious Request. Ze hebben een citygame ontwikkeld waarin virtueel speelgeld opgehaald wordt voor het glazen huis en wat voor elke groep minimaal 125 échte euro’s oplevert voor het Rode Kruis.

Wil jij op een leerzame, gezellige en competitieve wijze doneren, dan kan je deze groepsactiviteit reserveren.

Hoe werkt deze citygame?

Opgedeeld in teams gaan jullie de stad in met de opdracht zoveel mogelijk (virtueel) speelgeld op te halen voor het Glazen Huis. Dit geld kan worden verdiend door het maken van foto-opdrachten en het beantwoorden van quizvragen. Deze vragen zijn gerelateerd aan 3FM, het Rode Kruis en de stad Breda. Per team krijgen jullie een smartphone mee, die jullie nodig hebben bij het spel, waar het speelgeld op wordt gestort en hebben jullie de mogelijkheid om de andere teams in de gaten te houden.

Hoe haalt BeleefBreda hiermee geld op?

Wanneer jij met jouw vriendengroep, vrijgezellenfeest of familie deze citygame boekt, doneert BeleefBreda per spel 50% van de prijs aan Serious Request! De citygame kost €25,- per persoon inclusief twee consumpties en kan geboekt worden vanaf minimaal 10 personen. Dit betekent dat er per groep minimaal €125,- euro wordt gedoneerd.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen