Jeugd komt in actie voor Serious Request

Kom in Actie
Kom in Actie
Foto: NPO 3fm

Breda komt in actie om Serious Request te steunen. Op de Kom in Actie pagina vind je alle acties die zijn aangemeld. Steun het Rode Kruis door één van de acties te sponsoren. Janne maakt Salto’s en Tomas wil met minimaal 450 mensen de polonaise dansen.

Salto’s voor Serious Request

Janne (8) maakt samen met haar vader salto’s voor het goede doel. Als jij doneert aan Serious Request maken ze een filmpje met een salto op een speciale Facebook pagina. Ga snel naar de Kom in Actie pagina, doneer voor Rode Kruis en krijg een speciale salto van Janne.

https://www.facebook.com/saltosvoorseriousrequest

Tomas gaat voor recordpoging Polonaise

Tomas (10) wil al zijn hele leven een record verbreken. Voor Serious Request wil hij het wereldrecord polonaise lopen verbreken. Op 20 december wil hij met 450 mensen om 13.15 uur de polonaise in de Mezz dansen.

Tomas is op zoek naar minimaal 450 mensen. Doen jullie mee? Frans Bauer, de burgemeester en de Raad van 11 van Bavel doen ook al mee! Verzamel op 20 december om 12:30u bij het Glazen Huis op de Grote Markt in Breda. Om 13:15u wordt er richting de Mezz gelopen waar de recordpoging plaats zal vinden! Voor 1 EURO kun je aansluiten. Sponsoren kan natuurlijk ook.

https://kominactie.3fm.nl/actie/wereldrecord-polonaise

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen