Hartje Ginneken weer terug in 2017

Foto: Jorn Baars

Na het daverende succes van de eerste editie van Hartje Ginneken 2016 keert Hartje Ginneken in 2017 terug! 2 september staat dit jaar weer helemaal in het teken van het grootste en gezelligste ons-kent-ons feest van Breda. Op het Schoolakkerplein wordt dan voor de tweede keer Hartje Ginneken georganiseerd.

Een feest van en voor alle Ginnekenaren en Ginnekenezen en voor iedereen buiten het Ginneken die wil komen genieten van een biertje en een middag vol live muziek met bijzondere artiesten op een prachtig podium. Er wordt niet gesleuteld aan het concept van Hartje Ginneken. De grote lijnen blijven allemaal hetzelfde. De deuren zullen om 12:00 open gaan voor de muzikale middag, stipt om 21:00 zal het slotakkoord klinken.

De buurt krijgt als eerste de mogelijkheid om kaarten te kopen en dan 2 dagen later de rest van Breda. Ook alle prijzen blijven gelijk en de line-up zal
weer bestaan uit bijzondere Nederlandse artiesten. Zo probeert de organisatie er alles aan te doen om het ons-kent-ons gevoel te waarborgen.

Achter de schermen zijn de voorbereidingen weer in volle gang, komende periode worden alle details uitgewerkt en binnenkort maakt de organisatie de kaartverkoop datum en de line-up bekend. Wil je op de hoogte blijven van alles omtrent Hartje Ginneken, kijk dan op hartjeginneken of volg de Facebookpagina Hartje Ginneken.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen