Wij willen je graag voorstellen aan Mailo, een kruising windhond van twee jaar oud.

Foto: Dierenopvang Breda

Wij willen je graag voorstellen aan Mailo, een kruising windhond van twee jaar oud. Deze jongen werd een paar maanden terug in zeer slechte conditie achtergelaten bij een dierenarts.

Hij was vel over been, had een trauma aan zijn poot waarbij één teen was afgebroken, een zeer ernstige ontsteking in zijn gehele voet en was het vertrouwen in mensen behoorlijk verloren. Dit laatste konden wij hem niet kwalijk nemen. De toestand waarin hij verkeerde was namelijk duidelijk het gevolg van een ernstige vorm van verwaarlozing.

Mailo heeft, sinds hij in ons opvangcentrum binnen is gekomen, al die tijd in een pleeggezin mogen verblijven. Hier heeft hij gevochten om zijn poot te kunnen houden. Met twee tenen minder is Mailo nu al ver hersteld. Ook heeft hij het vertrouwen in de mens terug gevonden. Tussentijds hebben wij hem dankzij de NVAW ook kunnen laten castreren. Deze jongen is nu weer in onze opvang en klaar voor adoptie.

Wij zoeken voor Mailo een baas met een zeer zacht karakter en die ervaring heeft met het ras. Mailo heeft jachtinstinct en kan dus niet los als er geen omheining is.

Denk je ideale baas te zijn en kun je hem alles bieden waar hij zo naar verlangt, reageer dan snel door het aanmeldformulier in te vullen op onze website.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen