Steun Kattenhuiskamer Familie Snorhaar

Foto: http://familiesnorhaar.nl/

Kattenhuiskamer Familie Snorhaar is een huiskamercafé waar katten worden opgevangen die een veilig thuis nodig hebben. De katten wonen permanent in het café. Bezoekers mogen met de katten knuffelen en van hun gezelschap genieten.

Kattencafé Balthazar en kattenhuiskamer Familie Snorhaar slaan nu de handen ineen met een speciale Cat Support-actie. Tijdens carnaval kunnen kattenliefhebbers een selfie met Cat Support-polsbandje op social media zetten en daarmee een geheel verzorgde lunch winnen. De bandjes zijn op te halen bij Veronique Bijvoet (tijdens carnaval bereikbaar op 06 51 46 69 65). Op zaterdag, zondag, maandag en dinsdag lopen er enthousiastelingen rond in de stad, herkenbaar aan Familie Snorhaar shirts en kattenoortjes, met Cat Supporter-bandjes, óf ze hebben het logo op hun outfit verwerkt. Voor de bandjes mag een kleine bijdrage naar eigen inzicht worden gegeven, die direct en geheel gebruikt wordt voor de realisatie van de Kattenhuismaker. Cat Supporters die een leuke selfie met bandje posten op Facebook, Instagram of Twitter, voorzien van #catsupporterNijmegen of #catsupporterBreda, maken kans op een geheel verzorgde lunch in één van de toekomstige kattencafés.

Voor bedrijven is er de mogelijkheid om het toekomstige café te gebruiken voor een High Tea, een zakenlunch of een personeelsuitje. Op die manier kunnen bedrijven niet alleen een bijzonder uitje aanbieden aan hun collegae en werknemers, maar ook een steentje bijdragen aan een mooi sociaal initiatief. Op de website van de crowdfunding staan alle sponsoropties. Indien de campagne niet succesvol is, krijgt u uw donatie terug. Indien u meer informatie wilt over sponsoring voor uw bedrijf, kunt u contact opnemen met de initiatiefnemer, Veronique Bijvoet.

Waarom is die crowdfunding nodig? “Een kattenhuiskamer vraagt om extra investeringen en aanpassingen, zoals een hygiënische, kat-vrije keuken en koffiehoek, een privévertrek voor de katten en diverse klimroutes en kattenspulletjes. Inmiddels zijn wij in onderhandeling met een verhuurder betreffende een pand aan de rand van het centrum van Breda. Wanneer we ons doelbedrag hebben behaald, zal de huiskamer dit voorjaar/begin zomer haar deuren openen.”

De doelstelling van kattenhuiskamer Familie Snorhaar is om katten het gelukkige, veilige thuis te geven dat ze verdienen. In de huiskamer komen katten te wonen die zijn opgevangen uit een noodsituatie of katten die door de vorige eigenaar niet meer konden worden verzorgd. Het is niet de bedoeling dat bezoekers hun eigen huisdier meenemen.

We streven ernaar in de toekomst werkervaringsplaatsen en snuffelstages aan te bieden voor studenten, maar ook voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen