Inloopspreekuur voor mantelzorgers

Foto: StiB Breda

Heb je als mantelzorger vragen over bijvoorbeeld ziektebeelden, wet- en regelgeving, of hoe je het beste de zorg de baas kunt blijven?

Dan ben je van harte welkom op het inloopspreekuur van Steunpunt informele zorg Breda (StiB). Het inloopspreekuur is op dinsdagmiddag 7 maart van 13:30 – 16:30 uur op Heerbaan 100 te Breda. Medewerkers van StiB staan voor u klaar voor informatie en advies. Het inloopspreekuur vindt elke eerste dinsdag van de maand plaats.

Geheugenwinkel
Tijdens het inloopspreekuur is ook de Geheugenwinkel open op Heerbaan 100. Iedereen die vragen heeft over het geheugen, dementie of niet-aangeboren hersenletsel (NAH) kan hier terecht. De Geheugenwinkel is ook elke donderdagmiddag open van 13:30 – 16:30 uur.

Digitaal antwoord op uw vragen
Naast het inloopspreekuur is er voor mantelzorgers in Breda de Vraagbaak: een online informatiepunt met antwoorden op vragen over wet- en regelgeving, sociaal juridische zaken en werk & zorg. De Vraagbaak is digitaal te raadplegen op www.stib-breda.nl. Tijdens het inloopspreekuur is de medewerker van de Vraagbaak aanwezig voor informatie en advies.

Ook op afspraak
Het inloopspreekuur vindt plaats op elke eerste dinsdag van de maand. Voor mantelzorgers die niet op dinsdagmiddag naar het inloopspreekuur kunnen komen, is het ook mogelijk op andere tijden of in de avonduren een afspraak te maken via telefoon of beeldbellen (Skype of Facetime). Mantelzorgers kunnen hiervoor contact opnemen met Pauline van der Stoel via 076 -750 32 00 of [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen