Meet & Match geeft weer veel energie

Foto: Reinier de Vlaam

Tijdens de Meet & Match zijn vele nuttige contacten gelegd op 4 april tussen het bedrijfsleven, gemeente en maatschappelijke organisaties waar ontmoeten, netwerken en handelen in maatschappelijke betrokkenheid centraal staat.

‘Een Meet & Match is keihard werken, maar levert veel rendement op’, aldus een enthousiaste deelnemer.

14e verbindende ochtend

De veertiende Meet & Match startte stipt om 8.00 uur met een openingswoord van de voorzitter van de Raad van Bestuur van Amphia, Olof Suttorp: ‘Ik ben blij met de hoge opkomst van organisaties en bedrijven en welke energie er heerst’. Met een druk op de knop werden de gordijnen geopend en kregen de aanwezigen een blik op de nieuwbouw van Amphia en werd de Meet & Match geopend. Amphia was gastheer en zorgde voor een heerlijk ontbijt. Ruim 200 vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties en bedrijven waren aanwezig. Na het openingswoord kon het matchen en ontmoeten beginnen! Voorafgaand aan de Meet & Match hadden de maatschappelijke organisaties hun wensen kenbaar gemaakt, waardoor er snel gehandeld kon worden. En dat is het doel van de Meet & Match: elkaar ontmoeten, elkaar helpen, maar altijd met een win-win resultaat voor alle betrokken partijen.

Een greep uit de matches

De Vlaam Fotografie gaat voor het Bredaas Centrum Gehandicaptenbeleid aan de slag met foto’s voor de website van BCG. Von Seydlitz notarissen gaat de stichting Heemkundekring Engelbrecht van Nassau helpen met het wijzigen van de statuten, Route 5 geeft workshops over effectief samenwerken, Van der Sande makelaars schenkt “Eet met je hart” 8 kaartjes voor NAC, No Tomato gaat een campagne bedenken voor een nieuwe naam van BCG, My Motivation Insights gaat een groep begeleiden voor persoonlijkheidstesten en stelt aan stichting Petje Af een laptop ter beschikking, Kessels Advocaten stelt een kantoorkast aan Happy Hippo ter beschikking, Perfetti Van Melle doet aan product sponsoring voor de social run, Breda Print schenkt twaalf polo’s met logo aan Club Kruimel en 50 polo’s aan stichting Tientjes, Ricoh Document Center West-Brabant verzorgt drukwerk voor stichting Eigenwijze, Habets Kremers advocaten gaat winkelen met cliënten van Elisabeth centrum, Club Pellikaan stelt een cursus mind fullness ter beschikking aan Stib en Surplus geeft hr advies aan Steungezin.

Betrokken Ondernemers Breda kijkt tevreden terug op de Meet & Match waar ruim 200 deelnemers hun maatschappelijke beentje weer hebben voorgezet en waar een hoop verrassende en inspirerende maatschappelijke verbindingen zijn gemaakt. Rombout Kerremans, directeur: ‘Deze keer wat minder matches in aantal, maar de vele contacten die mensen vanochtend gelegd hebben, leiden weer tot nieuwe verbindingen.’.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen