Praatcafé over knie- of heupbehandeling

Foto: Publiek domein

Op woensdag 10 mei 2017 organiseert Amphia Orthopedie het eerste knie- en heupcafé voor mensen die daar meer over willen weten. Onder genot van een drankje wordt kennis en ervaring gedeeld en staan experts van de afdeling Orthopedie open voor vragen.

Hoe ziet de avond er dan uit? Aan iedere tafel wordt een specifiek onderwerp behandeld en zijn deelnemers in gesprek met een orthopeed, fysiotherapeut of verpleegkundig specialist. De aanwezigen kunnen dankzij deze opzet in een klein gezelschap hun verhaal kwijt en vragen stellen over hun aandoening aan zowel de deskundige als lotgenoten. Dat maakt deze avond zo bijzonder, je bent in gesprek met de specialist terwijl je wordt geflankeerd door lotgenoten! Om alles fijn te laten verlopen kunnen participanten kiezen uit twee van de vijf onderstaande onderwerpen:

  1. Pijn aan heup of knie, wat nu?
  2. De conservatieve (niet operatieve) behandeling
  3. U krijgt een knieprothese. Wat betekent dat?
  4. U krijgt een heupprothese. Wat betekent dat?
  5. Wat gebeurt er na de operatie?

Lijkt je dit wat, voel je de behoefte je hart te luchten of wil je meer weten over Knie- of heupbehandelingen? Meld je dan nu aan via de onderstaande instructies!

Aanmelden
Aanmelden voor deze bijeenkomst kan door voor 3 mei 2017 een e-mail te sturen naar [email protected] o.v.v. knie- en heupcafé of te bellen naar (076) 595 55 03. Vergeet niet te vermelden aan welke tafels u wilt deelnemen. Het bijwonen van deze bijeenkomst is gratis!

De bijeenkomst duurt van 19.00 tot 21.30 uur en vindt plaats in het Kenniscentrum op locatie Molengracht.

Reacties